Recent Posts

Sunday, 22 August 2010

Wardah Wardrobe 1st Giveaway




Syarat-syarat :
1. Mesti mempunyai blog. (Lain kali saya buat terbuka ye untuk yang takde blog.)
2. Buat satu entry mengenai WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAYdan lengkapkan slogan saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana ........................ (tidak melebihi 20 patah perkataan).
3. Harus menjadi FOLLOWER wardahwardrobe. (sekiranya korang dah follow, sila nyatakan nama yang korang gunakan).
4. Copy banner WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY dan sila letakkan pada ENTRY dan SIDEBANNER beserta LINK BACK.
5. MASUKKAN LINK WARDAHWARDROBE ke dalam bloglist korang.
6. Tag 3 ORANG KAWAN-KAWAN korang untuk turut sama join giveaway ini.
7. Sila tinggalkan komen di entry saya ni beserta link ke entry korang. SilaSERTAKAN EMEL supaya senang dihubungi..
HADIAH -HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :
Ada 3 hadiah disediakan.
2 pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah oleh mak saya; Puan Werdah.
Hadiah untuk 2 pemenang tersebut ialah SEHELAI BLAUS PILIHAN setiap seorang dari koleksi wardahwardrobe.
Manakala seorang lagi peserta dengan slogan terbaik pula akan memenangiSEHELAI BLAUS PILIHAN dari koleksi wardahwardrobe BESERTA 1 HADIAH MISTERI.
Tarikh giveaway bermula pada 9 Ogos 2010 dan berakhir pada 31 Ogos 2010.
Jomlah join beramai-ramai ye.

Ok, so jom settlekan syarat2 dia 1 per1 k...

Ok, mula2 kena citer ckit pasal wardah wardrobe ni....
--> Wardah wardrobe ni dia jual blouse-blouse muslimah yang serius mmg sangat cantik...berkenan sangat dengan design dia...nak tengok??


lawakan?? Harga dia berpatutan plus sape yang jadi member boleh dapat 5% diskaun
nak tau lebih lanjut boleh check it out kt blog dia:

2..Kena jawab slogan...
saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana baju muslimah pilihan hati, disarung di badan cantik sekali, barang dijual semua berkualiti, sebab itu wardahwardrobe menjadi pujaan hati,=)

3. Jadi follower sudah, masukkan dalam blog list sudah, letak bannerpun sudah.

4. Saya nak tag:

so, semua sudah..harap2 menang, sebab baju2 dia sangatttt cantik!!=D

1 saya giler contest:

suhida said...

slm fara aina,
tq semua lengkap. :)
gud luck ye dan thanks join GA WW.

Post a Comment