Recent Posts

Friday, 12 November 2010

NOIR JEWELRY GIVEAWAY KEMBALI!!


Nak menang 1 kotak kerongsang ni x?

Kalau nak, pegi kat cni cepat:


tarikh tutup: 10/12/2010

Noir Jewelry menjual kerongsang,
Cantik dipakai si gadis manis,
Harga berpatutan buat si gadis riang,
Cepatlah rebut sebelum habis.

p/s: syarat2 dia sangat senang..=)

Sunday, 7 November 2010

Giveaway-Lucky Draw Lily & Auz Homemade Chocolate


Sekarang ni kalau tengok industi coklat Malaysia makin meriahkan?


ada jual bermacam jenis coklat sedap2 macamni:


haa, terliur eh?

So, if korang nak..Pe kata join contestni:


Haaa, jom join kawan2..=)

Redgurlcraft: First Giveaway


Haaa, nak join x?

Jom3 g cni...


Rugi kalau x join coz hadiah yg dia bagi salah satunya adalah seperti berikut:


teruja x?

klik cni cepat:

Wednesday, 3 November 2010

TQ WARDAH WARDROBE!!!

Salam.

Mula-mula saya nak mintak maaf kepada Suhida sebab buat post ni lambat sangat. Sori suhida, buzy sangat. Hari ni baru dapat buat. Xpelah, orang cakap better late than never kan?

Hari tu Wardah Wardrobe ada buat contest. Dan alhamdulillah saya menang contest tu. Nak tau apa saya dapat?

Jeng3

saya sangat teruja!!

Lepas tu bukak dengan rakusnya
Bila dah bukak nampak..

Jeng3...

Baju cantik + frame cantik gilerrr...hehe

Nak tengok close up corak baju tu x?

kawan2 saya semua cakap baju ni lawa..tapi baju ni memang lawa pun..=)

yang bestnya kain dia x panas..=)
lepas tu kalau pakai kita nampak sopan je..=)

nak tengok first time saya pakai?

haa...lawa x??
hehehe...

Sesiapa yang terasa nak beli baju muslimah yang Wardah Wardrobe jual,
boleh pergi blog dia kat cni:


Kalau nak add as friend kat FB, boleh pergi sini:


ni contoh baju2 yang dijual. Lawakan?

Baju yang wardah wardrobe ni jual harga dia semua berpatutan.
So, korang yang inginkan baju muslimah apa lagi?

Jom terjah website ni:


Kepada suhida, sorry ea lambat buat post ni. Papepun thanx sangat2..=)

nota kaki: teringin nak beli 1, tapi duit PTPTN sudah ilek

Monday, 6 September 2010

Ramadhan Raya Giveaway


Giveaway simple mimple ni..memang simple..
sebab tu kena klik cni cepat!!!


tarikh tutup: 10/9/2010

cepat2 join jom!!

Sunday, 22 August 2010

Peraduan Teka & Menang by Miza Yusof

Ok, korang yang nak tahu syarat2 dia leh klik kat cni k:


jawapan: 23 kad rm5 + 36 kad rm10 = rm475
tag:

ASADA RYUTARO
MIRA
AIN

TARIKH TUTUP: 4 SEPTEMBER 2010

Wardah Wardrobe 1st Giveaway




Syarat-syarat :
1. Mesti mempunyai blog. (Lain kali saya buat terbuka ye untuk yang takde blog.)
2. Buat satu entry mengenai WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAYdan lengkapkan slogan saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana ........................ (tidak melebihi 20 patah perkataan).
3. Harus menjadi FOLLOWER wardahwardrobe. (sekiranya korang dah follow, sila nyatakan nama yang korang gunakan).
4. Copy banner WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY dan sila letakkan pada ENTRY dan SIDEBANNER beserta LINK BACK.
5. MASUKKAN LINK WARDAHWARDROBE ke dalam bloglist korang.
6. Tag 3 ORANG KAWAN-KAWAN korang untuk turut sama join giveaway ini.
7. Sila tinggalkan komen di entry saya ni beserta link ke entry korang. SilaSERTAKAN EMEL supaya senang dihubungi..
HADIAH -HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :
Ada 3 hadiah disediakan.
2 pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah oleh mak saya; Puan Werdah.
Hadiah untuk 2 pemenang tersebut ialah SEHELAI BLAUS PILIHAN setiap seorang dari koleksi wardahwardrobe.
Manakala seorang lagi peserta dengan slogan terbaik pula akan memenangiSEHELAI BLAUS PILIHAN dari koleksi wardahwardrobe BESERTA 1 HADIAH MISTERI.
Tarikh giveaway bermula pada 9 Ogos 2010 dan berakhir pada 31 Ogos 2010.
Jomlah join beramai-ramai ye.

Ok, so jom settlekan syarat2 dia 1 per1 k...

Ok, mula2 kena citer ckit pasal wardah wardrobe ni....
--> Wardah wardrobe ni dia jual blouse-blouse muslimah yang serius mmg sangat cantik...berkenan sangat dengan design dia...nak tengok??


lawakan?? Harga dia berpatutan plus sape yang jadi member boleh dapat 5% diskaun
nak tau lebih lanjut boleh check it out kt blog dia:

2..Kena jawab slogan...
saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana baju muslimah pilihan hati, disarung di badan cantik sekali, barang dijual semua berkualiti, sebab itu wardahwardrobe menjadi pujaan hati,=)

3. Jadi follower sudah, masukkan dalam blog list sudah, letak bannerpun sudah.

4. Saya nak tag:

so, semua sudah..harap2 menang, sebab baju2 dia sangatttt cantik!!=D