Recent Posts

Friday, 12 November 2010

NOIR JEWELRY GIVEAWAY KEMBALI!!


Nak menang 1 kotak kerongsang ni x?

Kalau nak, pegi kat cni cepat:


tarikh tutup: 10/12/2010

Noir Jewelry menjual kerongsang,
Cantik dipakai si gadis manis,
Harga berpatutan buat si gadis riang,
Cepatlah rebut sebelum habis.

p/s: syarat2 dia sangat senang..=)

Sunday, 7 November 2010

Giveaway-Lucky Draw Lily & Auz Homemade Chocolate


Sekarang ni kalau tengok industi coklat Malaysia makin meriahkan?


ada jual bermacam jenis coklat sedap2 macamni:


haa, terliur eh?

So, if korang nak..Pe kata join contestni:


Haaa, jom join kawan2..=)

Redgurlcraft: First Giveaway


Haaa, nak join x?

Jom3 g cni...


Rugi kalau x join coz hadiah yg dia bagi salah satunya adalah seperti berikut:


teruja x?

klik cni cepat:

Wednesday, 3 November 2010

TQ WARDAH WARDROBE!!!

Salam.

Mula-mula saya nak mintak maaf kepada Suhida sebab buat post ni lambat sangat. Sori suhida, buzy sangat. Hari ni baru dapat buat. Xpelah, orang cakap better late than never kan?

Hari tu Wardah Wardrobe ada buat contest. Dan alhamdulillah saya menang contest tu. Nak tau apa saya dapat?

Jeng3

saya sangat teruja!!

Lepas tu bukak dengan rakusnya
Bila dah bukak nampak..

Jeng3...

Baju cantik + frame cantik gilerrr...hehe

Nak tengok close up corak baju tu x?

kawan2 saya semua cakap baju ni lawa..tapi baju ni memang lawa pun..=)

yang bestnya kain dia x panas..=)
lepas tu kalau pakai kita nampak sopan je..=)

nak tengok first time saya pakai?

haa...lawa x??
hehehe...

Sesiapa yang terasa nak beli baju muslimah yang Wardah Wardrobe jual,
boleh pergi blog dia kat cni:


Kalau nak add as friend kat FB, boleh pergi sini:


ni contoh baju2 yang dijual. Lawakan?

Baju yang wardah wardrobe ni jual harga dia semua berpatutan.
So, korang yang inginkan baju muslimah apa lagi?

Jom terjah website ni:


Kepada suhida, sorry ea lambat buat post ni. Papepun thanx sangat2..=)

nota kaki: teringin nak beli 1, tapi duit PTPTN sudah ilek

Monday, 6 September 2010

Ramadhan Raya Giveaway


Giveaway simple mimple ni..memang simple..
sebab tu kena klik cni cepat!!!


tarikh tutup: 10/9/2010

cepat2 join jom!!

Sunday, 22 August 2010

Peraduan Teka & Menang by Miza Yusof

Ok, korang yang nak tahu syarat2 dia leh klik kat cni k:


jawapan: 23 kad rm5 + 36 kad rm10 = rm475
tag:

ASADA RYUTARO
MIRA
AIN

TARIKH TUTUP: 4 SEPTEMBER 2010

Wardah Wardrobe 1st Giveaway




Syarat-syarat :
1. Mesti mempunyai blog. (Lain kali saya buat terbuka ye untuk yang takde blog.)
2. Buat satu entry mengenai WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAYdan lengkapkan slogan saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana ........................ (tidak melebihi 20 patah perkataan).
3. Harus menjadi FOLLOWER wardahwardrobe. (sekiranya korang dah follow, sila nyatakan nama yang korang gunakan).
4. Copy banner WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY dan sila letakkan pada ENTRY dan SIDEBANNER beserta LINK BACK.
5. MASUKKAN LINK WARDAHWARDROBE ke dalam bloglist korang.
6. Tag 3 ORANG KAWAN-KAWAN korang untuk turut sama join giveaway ini.
7. Sila tinggalkan komen di entry saya ni beserta link ke entry korang. SilaSERTAKAN EMEL supaya senang dihubungi..
HADIAH -HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :
Ada 3 hadiah disediakan.
2 pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah oleh mak saya; Puan Werdah.
Hadiah untuk 2 pemenang tersebut ialah SEHELAI BLAUS PILIHAN setiap seorang dari koleksi wardahwardrobe.
Manakala seorang lagi peserta dengan slogan terbaik pula akan memenangiSEHELAI BLAUS PILIHAN dari koleksi wardahwardrobe BESERTA 1 HADIAH MISTERI.
Tarikh giveaway bermula pada 9 Ogos 2010 dan berakhir pada 31 Ogos 2010.
Jomlah join beramai-ramai ye.

Ok, so jom settlekan syarat2 dia 1 per1 k...

Ok, mula2 kena citer ckit pasal wardah wardrobe ni....
--> Wardah wardrobe ni dia jual blouse-blouse muslimah yang serius mmg sangat cantik...berkenan sangat dengan design dia...nak tengok??


lawakan?? Harga dia berpatutan plus sape yang jadi member boleh dapat 5% diskaun
nak tau lebih lanjut boleh check it out kt blog dia:

2..Kena jawab slogan...
saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana baju muslimah pilihan hati, disarung di badan cantik sekali, barang dijual semua berkualiti, sebab itu wardahwardrobe menjadi pujaan hati,=)

3. Jadi follower sudah, masukkan dalam blog list sudah, letak bannerpun sudah.

4. Saya nak tag:

so, semua sudah..harap2 menang, sebab baju2 dia sangatttt cantik!!=D

Saturday, 21 August 2010

Jom Join Contest: Gift to the Lucky Person


Ok, giveaway kali ni cam best je nak join k...
syarat2 dia macamni:


Aisumi  STYLE nak buat satu lucky draw.. yang simple dan jugak senang sahaja! cara nk join lucky draw nih sila ikut syarat syarat di bawah:-
  • Follower di blog aisumi style..
  • Buat satu entry berkenaan aisumi style.. (link kat ke blog ini yer)
  • Letak 1 gambar sahaja dalam entry blog korang ( gambar di ambil dari blog aisumi style)
  • Terangkan kenapa pilih gambar tu..
  • Last sekali letak kenyataan ini:- Saya tahu contest ini dari ..............?

Tarikh tutup akan diberitahu kemudian: __ / 08 / 2010



Hadiah ada dua :-

  1. Yang Bertuah (lucky draw)
  2. Referral Terbanyak
Aisumi style dia jual pelabagai barangan dari barangan kesihatan ke accesories, couples tee, dress, kasut dan macam2 lagilah. Comel sangat barangan2 dia...
x caya leh klik kt cni...


PILIH 1 BARANGAN AISUMI

haaa, lawakan??
macam2 lagi barang dia jual...
kenapa orang pilih gambarni ea??

Pertama serius baju ni sangat lawa+comel, kalau x, xkan empunya blog yang jual tu sendiri beli 1 tuk diri dia.
Baju ni sopan sebab dia labuh plus dia punya corak lawa sangat, x pernah jumpa lagi baju style design mcam ni.. So, teringin nak ada 1...ngeee,=D

Ok, syarat terakhir, orang tau contestni dari:

korang yang nak join boleh klik cni:

Wednesday, 18 August 2010

JOS 1ST GIVEAWAY


Nak join??
nak tau syarat2 dia???
Jom g cni:


tarikh tutup: 3 September 2010

nur_eimi Lucky Draw


syarat amat la mudah...
1) jadi follower blog nur_eimi
2) wat entry title ' nur_eimi Lucky Draw '.. entry ni tuk beritau nur n org lain yg anda dah turut serta dalam lucky draw ni..
3) Tag kat kawan2 tuk join skali..tak tag pun xpe..saje jer suruh tuk ramai kan lagi..baru la best nak cabut undi..
4) letak benner nur_eimi lucky draw kat sidebar..but x wajib k..sape rase nak letak..xnak pun xpe..yg penting join nur nyer lucky draw..
5) last skali jgn lupe tinggalkan Id name n ur link kat komen yek..nnt xtau lak sape yg join..

hadiah??? jeng3...

++++




nak join??
klik cni ..




tarikh tutup: 27 August 2010

Wednesday, 11 August 2010

Here I COMES~~1st Anniversary Giveaway


Giveaway yang agak senang, x susah pun...
nak tau lebih lanjut...
klik kat cni:


Jom join ramai2....

tarikh tutup: 1 September , 11.59 pm
pengumuman: 3 Sepetember

Sunday, 8 August 2010

~EDU LUCKY DRAW 2010~


Nak menang CD ILMIAH camni ??
SAYA NAK MENANG CD!!!
hehehe....
syarat2 penyertaan dia x susah mana pun...
nak tau? refer blog dia k?
so, ni link dia:


tarikh tutup: 8/8/2010

pengumuman: 10/8/10

GIVEAWAY EXPRESION



Giveaway ni kacang gilerr...Nak tau, klik cni..


AISY 1ST GIVEAWAY


Syarat2 giveaway kalini simple, iaitu:


Step 1: Follow this blog
Step 2: "Like" AISY_STUDIO page in FACEBOOK
Step 3: Post an entry of your observation and any opinion or suggestion about AISY Studio and please link this blog in your post
(post can be making on your Facebook Profile or Blog)
Step 4: Tag one or more person in your post. (more is better)
Step 5: Leave detail of you in this post.
(Detail need:: Nick Name, your post link, Blog & Facebook link, Email address.) 
 
So, nak kena wat opinion la ckit kan..herm, rasanya blogtu dah ok. Kemas, cantik( suka kaler merah, =) ) , pastu semua cam kemas teratur je. Cuma, gambar product x berapa nak nampak sangat, so, kalau boleh letak gambar biar orang yang datang blog ni boleh nampak, bila berkenan boleh terus order nanti..=)
Lagi 1, try jual kat FB... mesti laku jugak..Sebab orang suka beli through FB..=)
 
 
Haa, korang nak join jugak..jom g blog dia jom..=)
 
 
tarikh tutup: 29 August 2010
pemilihan: 5 September 2010

Craft Merah Jambu 1st Giveaway


Nak menang hadiah cam gambar atas tu x?? Nak?? Kena klik cepat kat cni:


syarat2 dia senang je... nak tahu refer blog dia k??

Tarikh tutup: 18 August 2010


Friday, 6 August 2010

Syifa Punya Kraf: 1st Giveaway


Hadiah2nya:

1. Pendrive Brand Kingston 2GB
2. Pendrive Single Case with charm (colors of ur choice)
3. Plushie Patrick (saiz small 12"H)

nak menang??

mestilah nak kan??

syarat2nya:

Syarat2:

1. Jadi Follower.
2. War2kan giveaway ini di blog anda.
3. Inform kat post ni bila sudah jadi follower (guna nama apa), suda war2kan kat blog & berikan saya 1 nasihat/ panduan / tips untuk lebih maju dlm dunia felt ni. (Rin kan budak baru belajar :) )

beri 1 nasihat ea??

erm, pe kata rin letak label untuk setiap barangan? so, senang kalau customer nak beli. Pastu banyakkan gambar kot. Sebab senang orang nak tengok2.

korang nak join??

klik cni:


tarikh tutup: 2 September 2010

Sunday, 1 August 2010

MAMALYNA's GIVEAWAY"KETUK2 RAMADHAN"



Giveaway kalini sangat simple...

nak tau syarat2 dia refer kat cni:

MIKA 1st BIRTHDAY GIVEAWAY


nak menang x hadiah camni???



Kena buat ucapan ckit untuk si kecil..=)

Nama: Nor Farah Aina bt Ahmad Nazri

ucapan: Kepada si kecil Mika, happy birthday yang pertama..=)..
semoga jadi anak yang baik dan soleh..aminn...
jadi orang yang berguna jugak..
ehem, bday akak 9/8 tau..hehe..
papepun, happy birthday ye si comel..=)

 tag: MIRA
       AIN
       AIN ZULAIKHA

Referer: http://malaysiagiveaway.blogspot.com/

I SMELL FOOD GIVEAWAY by IBU EMIR


ehem2...perhatian2...nak menang hadiah makanan x??
lagi2 bila dah nak masuk bulan puasani...
sape x nak kan??

haa..sila lihat hadiah dia yeee...





haa..sila lap air liur yaa..ngeh3..

mahu join??

cepat2 klik cni!!

Giveaway dari Exclusive Cotton Shape


nak menang x HADIAH GEMPAK camni??

Syaratnya:
1. Become our follower
2.Link kan blog kami di blog andahttp://exclusivecottonshoppe.blogspot.com
3.Cerita kan serba sedikit tentang GA ini diblog anda
4.Sila tinggalkan jejak anda dibahagian komen dibawah ini untuk rekod /rujukan kami (blog anda)

haa...pe lagi??
x susahkan syarat dia..
cepat klik cni!!


tarikh tutup: 8 august 2010

KERM's CARFT GIVEAWAY


Korang2, nak menang hadiah comel macam ni x???




haa, nak?? camtu cepat klik cni:



tarikh tutup: 15 august 2010


Saturday, 31 July 2010

Giveaway Rusia & Mesir



Teringin nak buah tangan dari Rusia @ Mesir??
Camtu, korang kena cepat2 pegi link ni:


Refer sekali syarat2 dia k??

Tarikh tutup: 31 July 2010

Giveaway 1 tahun Anniversary oleh AZIE

 

Nak menang 2-2 hadiahni??

Jom join Giveaway dari hasil tangan AZIE!!

syarat2 dia sangat senang, refer cni:


tarikh tutup: 31 july 2010

undian dibuat: 1 August 2010

Friday, 30 July 2010

Anna's Birthday Giveaway


syarat2 giveaway:

1. Terbuka kepada semua rakyat MALAYSIA tak kira lelaki atau perempuan, follower my blog atau tidak. Yang belum follow tu, jgn risau takde syarat untuk wajib follow k. Kalau nak follow, many thanks to u :)

2. Wajib tempek sticky post yg comel ni kat entri U all beserta back link.*sila cakap comel jugak even tak comel* hahaha!

3. Silalah letak sticker ni jugak kat side bar ek. Bukan ape, senang Anna nak mengesan nnt. Radar tak cukup power.

4. Tag seorang kawan anda. Kalau nak tag lebih pun boleh. Should be no problem. Ye lah, takkan join sorang2 je kan? Nak la ajak kawan join jugak. Co0l~

5. Dah siap buat entri, bgtau Anna kat komen entri ni k. Inform kat shoutbox tak diterima sebab takut terlepas pandang. U all jugak yg rugi kan?

SO, saya tag MIRA. Jom join MIRA..=)

tarikh tutup: 10 August

Pengumuman: 11 August

nak join? klik cni:


Giveaway: CIK PUAN MIMI - TEKA OBJEK


Macam tajuk post tu jugak, macam tu lah giveaway kalini.

nak tau syarat2 dia leh klik kat cni:


So, orang teka: rasanya pin @ brooch yang boleh letak kat beg atau bajutu. hehe.

so, korang yang rasa2 tau bendani, pastu nak join, jomlah!!

tarikh tutup: 2 August 2010

Tuesday, 27 July 2010

Cabaran Copy & Menang

Nak menang mp3 player macamni??
 


nak?? caranya mudah sahaja...cuma....COPY & MENANG....
nak tau kena COPY apa?? jeng3...

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com



haaa...senangkan??

tarikh tutup: 31 julai 2010...
3 buah mp3 player untuk dimenangi..=)

Sunday, 25 July 2010

NEY EZZO' GIVEAWAY


Ada 3 hadiah misteri untuk dimenangi

syarat2 penyertaan boleh refer kat blog dia k?

ni linknya:


tarikh tutup: 1 August 2010

CABUTAN BERTUAH @ QISFA ENTERPRISE


QISFA ENTERPRISE dia buat cabutan bertuah

syarat2nya ialah:

Syarat-syaratnya :

1) Terbuka kepada semua yang mempunyai blog.
2) Sila masukkan blog Qisfa Enterprise ke bloglist anda.
3) Sila buat satu entri mengenai cabutan bertuah ini.
4) Masukkan tajuk "CABUTAN BERTUAH @ QISFA ENTERPRISE".
4) Sila copy dan paste banner di atas. 
   * Masukkan satu di entri anda dan
   * satu lagi letak di bahagian tepi(sidebar) blog anda. 
    Kedua-dua perlu link balik ke entri ini.
    (http://qisfa2009.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-qisfa-enterprise.html)
5) Dalam entri tersebut sila masukkan nama dan emel anda.
5) Hadiah terbahagi kepada 2 kategori iaitu :
    Kategori A : Produk Bayi
    Kategori B : Produk Tupperware
    Sila pilih salah satu sahaja.
6) Sila nyatakan referrer anda. Referrer tertinggi akan mendapat hadiah misteri daripada pihak kami.
7) Setelah itu sila tinggalkan blog link url anda di ruang ulasan entri ini sahaja.
8) Tarikh tutup penyertaan pada 26 Julai 2010 jam 11.59 malam.


Nama: NOR FARAH AINA BT AHMAD NAZRI
emel: ara_aina989@yahoo.com.my
Hadiah: kategori B: Produk Tupperware

senang kan? nak join??

jom cepat!!

ChanteqShopp Giveaway


nak tahu giveaway kalini bagi apa??

jeng3...


memang sesuai sangat bagi orang yang sedang belajar yang memang kena pakai baju kurung pegi kuliah...hehehe

giveawayni senang sangat...

nak tau lebih lanjut refer link ni:


haa, korang yang nak dapat kain free tuk buat baju kurung...

pe lagi..jom join!!

tarikh tutup: 1/8/2010

EIRAH CRAFT 1st GIVEAWAY

Nak menang rantai @ gelang macamni??





Boleh buat pakai tuk rayatu...hehe..

syarat2 nak menyertai sangat mudah...

nak tahu?? klik kat cni tuk maklumat lanjut


tarikh tutup: 1/8/10

TINYCRAFT GIVEAWAY


Giveaway dari TINYCRAFT...


nak join??


klik cni..


hadiah: brg2 craftla..refer blog dia k??

tarikh tutup: 3/8/10

Friday, 23 July 2010

2nd Contest- Have a tea with MiszLullaby


                       contest by miszlullaby


giveaway kalini yang orang join cam sangatlah best bunyi dia...

nak tau menang apa??





nampak cam simplekan??

tapi, mengikut si tuan yang wat contestni, 

memanglah sedap sampai ada orang order 50 kotak!!
haa, amik ko.. cam x teruja pulakkan nak menang.

so, nak menang, jom tengok syarat2 dia:

Syarat2 penyertaan nye simple jek...:

  1. Be my follower.
  2. Just make a post about this contest.Dont forget to put the banner as well.
  3. Tag one of your friend.
  4. Leave your link below so dat i can check it.
  5. i will pick the winner randomly.So,jangan lepaskan peluang nak rasa teh yang best ni!Susah tau nak carik!=D
so, saya mahu tag MIRA. mira, jom join..mana tau dapat teh sedapppppni..hehe

so, nak join? jom klik cni:





tarikh tutup: 30 july