Recent Posts

Saturday, 21 August 2010

Jom Join Contest: Gift to the Lucky Person


Ok, giveaway kali ni cam best je nak join k...
syarat2 dia macamni:


Aisumi  STYLE nak buat satu lucky draw.. yang simple dan jugak senang sahaja! cara nk join lucky draw nih sila ikut syarat syarat di bawah:-
  • Follower di blog aisumi style..
  • Buat satu entry berkenaan aisumi style.. (link kat ke blog ini yer)
  • Letak 1 gambar sahaja dalam entry blog korang ( gambar di ambil dari blog aisumi style)
  • Terangkan kenapa pilih gambar tu..
  • Last sekali letak kenyataan ini:- Saya tahu contest ini dari ..............?

Tarikh tutup akan diberitahu kemudian: __ / 08 / 2010



Hadiah ada dua :-

  1. Yang Bertuah (lucky draw)
  2. Referral Terbanyak
Aisumi style dia jual pelabagai barangan dari barangan kesihatan ke accesories, couples tee, dress, kasut dan macam2 lagilah. Comel sangat barangan2 dia...
x caya leh klik kt cni...


PILIH 1 BARANGAN AISUMI

haaa, lawakan??
macam2 lagi barang dia jual...
kenapa orang pilih gambarni ea??

Pertama serius baju ni sangat lawa+comel, kalau x, xkan empunya blog yang jual tu sendiri beli 1 tuk diri dia.
Baju ni sopan sebab dia labuh plus dia punya corak lawa sangat, x pernah jumpa lagi baju style design mcam ni.. So, teringin nak ada 1...ngeee,=D

Ok, syarat terakhir, orang tau contestni dari:

korang yang nak join boleh klik cni:

1 saya giler contest:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tQ join sumi.. ^__^

Post a Comment