Recent Posts

Wednesday, 31 March 2010

OLE-OLE dari JAKARTA leh Yuka - Luv

STICKY MODE


ok, dah nak habis dah cabutanni..tapi..gedik2 nak masuk gak..ala, xpe..sempat g.....dia pukul 11.59 pm br x leh masuk dah..hehehehe...
ok, korang kalau sempat masuk lagi boleh join ye....
ehem, si YUKA - LUV ni dia nak buat giveaway sebab dia baru balik dari bandung, indonesia....
wah, syoknya....sooo..korang nak tau dia bg apa??? ada telekung dgn kain2 kot...nak tahu g website dia sndrla senang....ni website dia -----> http://yuka-luv.blogspot.com/
kalau x pun, klikje kat gambar atastu ehh...

ehem, nak tau syarat2nya?? jom terjah...


1. Buat 1 entry mengenai cabutan bertuah ini dengan menggunakan tajuk Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv. Entry itu mesti dibuat sticky mode sehingga tarikh tutup peraduan ini.

2. Sila maklumkan entry yang telah siap dibuat kepada yuka dengan meninggalkan link anda diruangan komen di entry ini...

3. Sila nyatakan referer anda bagi cabutan bertuah ini.

4. Tarikh tutup Cabutan bertuah ini ialah pada 31hb Mac 2010 pukul 11.59pm

5. Cabutan akan dibuat secara telus dan tanpa dipengaruhi oleh mana-mana pihak.

6. Penyertaan terbuka kepada semua rakyat Malaysia ( bagi rakyat Malaysia yang berada di luar negara pun boleh menyertai cabutan bertuah ini...tetapi hadiah akan diposkan kepada waris2 atau kawan anda di Malaysia )


x susahkan?? jom join...kalau korang baca timeni dah lepas 31/3 pukul 11.59 mlm...den x leh nak tolong pa la nohhhh...hehehhe.....

lupa, ni referrer contestni...x taula betulke x..
tiba2 mood rajin g cr kat google menebal..hek3~~
a)storidanmori.blogspot.com/.../ole-ole-dari-jakarta-oleh-yuka-luv.html 
b)dyahahaslittlecottage.blogspot.com/.../ole-ole-dari-jakarta-oleh-yuka-luv.htm
c) www.indonesiaoke.com/zai-kulim-ole-ole-dari-jakarta-oleh-yuka-luv.info
d) innit.nuffnang.com/view.php?id=191016
e) www.blogged.my/gotopingsplash.php?ping=8851


ehek, cukupla kot....heheh....good luck ma frens..sape yg sempat joinlah..hahaha...

Monday, 29 March 2010

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

 
ehem2, korang nak jadi famous x?? mau? mau x?? sape x nakkan..nanai femes leh wat macam2 ohh...beli ini, beli itu. korang yang xde bakattu pe kata korang join auditionni...haa..kalau nak jom join auditionni jom!! x susahjepun, korang juz kena pakai chantek2,pastu pastikan ada orang rakam korang tengah buat aksi pelbagai gaya. selebet boleh, x selebet boleh..hape2jelah...hehehe...

Nuffnang ada wat projek baru yang dinamakan I Wanna Be a Project Alpha TV Star!
korang nak join?? leh klik kat cni I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

ni iklan dia..kang korang kata orang tipula pulakkan..x pasal2 kena masuk court..hehe 



haaa..dah teruja?? nak masuk tapi x tau apa kena buat tuk jadi fames?? senangje..syarat2nya adalah seperti berikut:

video yang korang nak rakam yang tukan, mestilah 1 minit ataupun 60 saat..samajelahtukan...hehe..pas2, videotu korang kena buat sehabis kreatif giler2 kentang baik punya...paham?? watlah camne pun yang korang nak buat..asal jangan bunuh diri sudehhh..hehe..dah buat video tapi x tau nak submit camne?? ikut syarat2ni k...


To submit your audition, follow the simple steps below:

Step 1: Join ruumz or login to your account

Step 2: Join the Project Alpha ruumz group! (You're looking at it!)
*The option to join is located on the top left hand side of your screen.

Step 3: Upload your video into the 'Auditions' Album below

Step 4: Insert a title and a short description about your audition.
* Tip: You can also tag yourself to your video so that it will appear on your ruumz profile page

Step 5: To increase your chances of being selected, get your friends and family to "Like" your video

View the T&C here


haa...rajin2lah pegi check out website tu..jangan nanti wat penat2 last2 hampehhh...haaa, korang x taukan apa hadiah dia bagi..lummayan beb..nak tau??betulni??? jom kita terjah...


Tiga @ 3 orang bloggers yang menangtu akan terpilih sebagai guest blogger dalam project alpha season akan datang dan korang bukan bawak balik tangan kosong tau.. korang akan bawak balik hadiah seperti berikut:

1st Prize
- 3 days 2 nights stay at 360Kuching Hotel, Kuching in a Deluxe Room with breakfast for 2 pax
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

2nd & 3rd Prize
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

dengan pelbagai hadiah yang gempak2 lagilah...

haaa...lumayan x lumayan?? lumayankan??? nak join x?? pe lagi.. g siap2 lawa2 depan kamera, buatlah pape yang korang rasa giler kreatif punya kentang...hehe..nanti jadi femes jangan lupakan orang di sini, ehem2..saya lah..hek3...xde idea camne nak wat video kreatif?? jom klik kat cni..kat cni ada video contoh la konon....hehe..



 haaa..punya besar gedabak korang x nampak x taula....pi klik kat ctu k...

ada kata2 akhir dari penaja....

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

Sunday, 28 March 2010

CONTEST ke2 di ESOKSEMALAM!!!!


adik: abang2, apa pasal ko nampak rendah haa??? akak sebelahnipun nampak ceketotje...
abang: eh adik, ko jangan banyak cakap boleh x?? abang x bagi ko tengok WONDERPETS  nanti...ko tengoklah nanti....
adik: huwekkk....=p..x takut...WONDERPETS dah ketinggalan zamanla..tu zaman tuk kaduk daa....orang skang layan HIGH SCHOOL MUSICAL. Baru best giler kentang..were soaring, flying..lalala~~breaking free...
abang: apo ko bondo ko nyanyi tu dik?? ahhh...ko nyanyi, akupun nak nyanyi gak...x mo kalah kat ko..telefon, telefon berbunyi, telefon, kami datang....lalala~~apa yang penting??kerjasama!!
adik: abang2, jap2, adik nak menarini,,,tapi, nape adik rasa bontot cam tersekatni bang???
abang: Ahahaha......tula ko, berlagak sangat. Ko cakap abang nampak rendahla, ceketotla...Ko x perasanke ko tgh duduk kat tah apa ko bondo namo tu..yang pasti bontot ko tersekat..hahaha
adik: cop2, jap2, adik tengah duduk kat apa ko bondo namo tu???....waaa....WONDERPETS...tolong.....
abang: WONDERPETS ko bondo nya....ko punya HIGH SCHOOL MUSICAL ko mano??? Muahahaha....

Perbualan terhenti kerana mereka menunggu WONDERPETS muncul...ehehe...
wonderpets.jpg wonder pets picture by mo__y
dan seperti yang kita tahu, confirm2la tunggu sampai berjanggutpun dia x kan muncul..hehe

"PEREMPUAN itu tak patot berada ditengah-tengah adik dan abang kerana sampai hati dia membiarkan dan boleh dia senyum giler kentang senyuman manis tatkala melihat bontot adik kecik itu tersekat......biar betik?? mentang -  mentangla senyumannya manis bagaikan madu asli hutan khatulistiwa, x perlu kot dia senyum melirik memanjang. Bagaimanapun, yang pasti, senyuman itu menunjukkan betapa bahagianya dia melihat keletah 2 anak kecil itu.


tamat...hua3...gilerlah sloganni...x pnah ku sangka dapat wat slogan camni....ngeh3...haha...
anyway, to lumut...both of the "budak kecik" so cute....hehe...


ehem, korang berminat nak join contestni?? hadiah dia berupa top up rm50 daripd cik lumut kita...
korang nk join leh klik kat picture tu k??


and syarat2nya ialah:
SYARAT PENYERTAAN.
  1. mestilah ada blog untuk tulis penyertaan ini.
  2. ambil gambar dekat atas tuh....lepas tuh buat dialong antara abang dan adik...yang pompuan tengah tuh punye dialong tak payah....korang nak buat dialog panjang mana suke hati korang lah.tak ada limit.
  3. lepas dah siap dialog,mesti letak ayat last yang ni..kire macam SLOGAN..."PEREMPUAN itu tak patot berada ditengah-tengah adik dan abang kerana......................".ha bantai lah korang nak ngutuk ape kan.hehe.
  4. promote lah contest ni kalau nak.kalau tak nak tak payah.
  5. last sekali..kalau dah masuk..dah buat entry..inform dekat gua tentang lu orang punya entry....tak kisah lah apa cara lu orang nak gune untuk inform gua..asalkan gua tau dan entry lu orang tuh tersenarai dalam peserta contest dekat sidebar blog gua...
  6. kalau tak ada penyertaan........gua biar je lah expired...haha
  7. tarikh tutup penyertaan 31 march 2010.
  8. SELAMAT MENCUBA!!!senang je weh..buat dialog je..SIMPLE.




Saturday, 27 March 2010

FabuLOVE Giveaway~~

kawaiii!!!...comey gilerrrrrrrrrrrrrr....

ok..korang nak serpihan2 giveaway kat atasni x??
jom2 klik kat gambar kat atastu...
secara ringkasnya..blog http://cuteandyummy.blogspot.com/
(sila klik ye)....si empunya blog bernama EZYANEni bday dia dah nak dekat...

soo..dia buat giveaway....korang nak tengok lagi detail x hadiah yang dia nak bg??
jap2...jom kita terjah sama2 barang2 kawaiiiini...hehe


kalah teddy bear MR BEAN

kadni comeylaaaa.....

book markni lawa giler..kalah harga buku korang...hehe

ni bulu kambing dia import punya ok..hehehe...

ha korang??pe lagi??dah tengok hadiah still x nak joinke??rugi beb...
ada syarat2 dia k..buka leh main geledah masuk camtuje...
ni syarat2nya....


1- This giveaway ONLY for followers.(Become follower if you are not)
2- Spread the word on your sidebar and in a post.(You can use on of my above picture.)
3- Add CuteandYummy's link in your blog list 
4- Leave a message in my comment and pls also leave email address so I can find you

This giveaway will close on 21 April, 6 pm(KL time) and I will announce the winner on 22 April 2010.


sooo..pe lagi??cepat2 klik....=)

GIVEAWAY ~KEDAI ISLAH~

Create your own banner at mybannermaker.com!

korang2..nak dapat free brooch x???
nak x???
haaa...kalau korang nak, pe kata g singgah blogni..===> KEDAI ISLAH
orang dah check the blog myself and banyak kerongsang2 yang very da vogue gitu...
haa...and if korang x caya...meh kita terjah giveaway yang dia nak bagini jom...

THIS IS FOR THE FIRST PRIZE...GILER KENTANG CANTIKKKKK

THIS IS THE 2ND PRIZE....
GILER CANTIK KENTANG....EH..SILAP..SEBAB BROOCH BLING2NILA..HAIH..

THE 3RD PRIZE...
WOOOTTTTT...HEHE...

sooo..korang...nak tau syarat2 dia...
syarat2nya adalah seperti berikut:


OK SYARAT2NYA..

1. Buat ENTRY tentang GIVEAWAY KEDAI ISLAH. PROMOSILAH SIKIT..
2. Add LINK KEDAI ISLAH atau BANNER KEDAI ISLAH di blog anda..
3. Tinggalkan komen pada ulasan beserta link blog anda..


haaa....dah berangan nak pakai kat tudunglatu!!.

nak join??
jom klik2 kat cni..===>>>KEDAI ISLAH GIVEAWAY


Thursday, 25 March 2010

Dini's GiveAway!!!!~~~

Picture Captions
mesti korang cakap..rajinnya dak ni masuk contestkan??
dah nama addicted gitu??
mestilah nak masuk contest aja jawabnya....hehe
ok..kalini...orang join giveway dari Ardini Humaira...
nama blog dia ialah http://ardinihumaira.blogspot.com/
korang leh klik2 ye linktu...hehe
ok...si ardini humairani...dia wat giveaway....
and dia nak bagi apa benda ekk...jap2 tengok balik blog dia...hehe
kiut gambar lagi 1ni...yangnila kot...hehe
weyh korang, ingat mask2 camni senangke nak dapat haa???
korang g cari 1 watson dgn 1 guardian x tentu lagi jumpa k...
jangan dia cakap boleh jumpa kat petaling street sudah...malu i nnt...hehe
gurau2 yek...

soo..korang, nak join x?? dah cakap masktu bukan senang nak dapat kalau korang x nak join gak x taulah....
i x rugi k..yang rugi korang..(bajetje minahni)
kalau nak join, g klik kat gambar yang heart2 tu ehh....
ehem...syarat2 dia semua ada kat ctu...
korang g lah klik sana...wokeh!!!
lupa pulak, korang kena ingat yang tarikh akhir ialah 31 mac 2010..
soo..kalau x lepas lagi..pe kata korang join....=)

"ATIQAH SWEET GIVEAWAY"


ok...kalini another giveaway yang orang join dapat coklat beb!!suka3~~..\(^_^)/..(perasan cam budakni dah dapatje..haisyoo..)...hehe
ahhh..pedulik....jom kita terjah sapela yang baik hati nak bagi coklatni...
si pembuat contesttukan...nama dia ATIQAH..and serius dia suka giler purple...
korang leh klik ye kalau nak baca blog dia...

soo..atiqahnikan...dia nak bagi coklat from sweet brown yang coklatnya hand made..
teringinla pulak nak rasa coklat hand madenikan..
mana nak tau, ntah2 lagi sedap dr coklat kilang..kan3??hehe
dah klik dah kat blog SWEET BROWN tu and serius coklat dia comey giler..
jap2..korang try tengok sekali ehh

meleleh x tengok??

nampak sedapje nihhh

erkk...slurppp...hehe

haa..comeykan coklat2 dia??
soo...korang...kalau nak gak giveawayni, pe kata korang join skali contestni nak??
syarat2 dia pun senangje...


syarat-syaratnya sangat-sangat mudah!

1. buat satu entri tentang giveaway ni..tajuknya mestilah "ATIQAH SWEET GIVEAWAY"

2. di dalam entri tersebut, letak gambar di atas.. :-) kalau taknak letak pun takpe.. :-)

3. kemudian, di dalam entri tersebut haruslah ada ayat di bawah:

"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!"

4. kemudian, beritahu nama dan alamat blog @ entri di komen box saya.. :-)



haa...disebabkan syarat no 3 belum saya patuhi...
soo...saya wat ye atiqah..hehe
"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!"

haa....dah dia cakap jom join..
pe lagi??
jomlah join kengkawan!!

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..


salam...hehehe...nampak x duit besar gedabak kat atasni??hek3~~
kalau x nampak maksudnya anda bukan mata duitan...hehe...
oklah...straight to the point...blog DIARI SEORANG LELAKI ni dia tengah buat contest...
and kalau korang nak join, leh klik kat gambar duittu ye...
syarat2 suma adajek kat ctu..

and karangan yang perlu saya buat kalini bertajuk apa saya nak buat kalau saya diberi RM100...
ok..sekarangni...duit rm100je...apalah sangat yang boleh dibeli sangat dengan rm100tu(chewah, berlagak giler  minahni..hek3~~)...ehem, sila berfikiran jauh ye...
ehem...memang rm100tu dapat guna beli kasut,beg,baju,makanan,make-up(ambik kau..semua nak disenaraikannya..hehehe..)
tapi, x pegi manapun barang2tu..x bawak pegi matipun(ayatni cam x nak menangje..hehehe)
okla..saya akan jawab ye apalah orang nak buat dengan rm100 kalau orang diberilah duittu...
senang citer...skangni, korang perasan x orang duk promote bukak FB je dapat rm100??
haa...kalau kita dapat rm100, memang kita akan gunakan tuk masuk programni...(ye-ye on je budakni..)..hehe
apa yang kita tahulah kan pasal bendani...firstkan, kita kena daftar dulu..modaltula yang rm100tu...
pas2, tah macam mana tah(kita x paham..hehe)..kita cari orang kot..yang under kita..soo..dia akan bayar rm100 kitakan??kira macam dapat modal balikla..
tapikan..bila dia cakap bukak FBje dapat rm100, tu still lagi blur..
ehem, sebabtu kena bagi saya menang sebab kalau dapat menternak duit dengan cara bukak FBje...kaya beb...lagi banyak duit kita boleh dapat darini...mana x nya..dah sekarangni zama moden..semua orang dah ada fb...si diari seorang lelakini pun adakan??**wink2..hehe
kalau kita guna terus rm100, pastu dah habis...
baik kita laburkan duittu..biar dia ternak lagi banyak..
.................................................................................... 
ehem..bila duit lagi banyak, lagi banyak bendalakan orang boleh buat...
cam x biasa pulak,NO MONEY NO TALK...hehe
duit banyak...kita boleh beli macam2..
boleh sedekah wat amal jariah gitu..
duit lagi banyak, leh simpan tuk masa akan datang..
ntah2..kita pulak nanti yang wat contest nak bagi duit lagi banyak...
timetu..ehem, ntah2 diari seorang lelakitu pulak yang join contest kita nanti..ahaha(overla pulak)..hek3~~
p/s: kalau jadi..i'll wait entry from you yek...wakaka...(poyo giler minahni)...
hehe..jangan marah..saje gurau2..

soo..the conclusion is...
saya x nak duittu hilang sekelip mata...
jadi..saya akan menternakkan duit kemenangantu dengan tryla masuk program camtu..
tengok orang ramaije yang dah kaya(bunyi x macam mata duitan pulakkan minahni)..hehe
soo...itulah yang berada di fikiranku..hehe
sekian..leh dapat A x karanganni??
hehehe....

Wednesday, 24 March 2010

Kenapa NURElL's CraFt Giveaway Comey sangatni???

P1020182

wahh...comeynya.....itu ayat pertama yang keluar masa kita tengok hadiah2ni...
geram...rasa cam nak cubit2 + gigit2..(nak bagi rosak hadiahke hape??hek3~~)
korang2...nak join x contestni???
kalau nak, pe kata korang pegi klik kat gembartu...
nanti dia link terus kat websitetu...
haish...comeynya...awatla gera sangatni..hehehe

haa...if korang nak tau dia punya syarat2 dia..
ni ada kat cni...
Three steps  to win:
  1. Be our Follower
  2. Post about this giveaway at your blog/facebook/website. Link back to this post so that other people can join too..You can use the picture above…
  3. Finally, leave a comment below and state the link of your post about this giveaway..


haa...senangkan??jomla join...
korang kena join cepat2...sebab tarikh last dia ialah 25 MAC 2010..
soo..pe tunggu lagi??
jom join kengkawan..^^
kita rembat hadiah comeltu...........................

Tuesday, 23 March 2010

~~giveway contest b'day blog cik fa~~


ok..korang...terliur ehh tengok ice-creamtu??nyum2..
sape x terliurkan???hehehe...
ok...kalini..ada another giveaway that i want to join...


giveaway dari blog BUXX_SZMANIA
nama dia nur fareehah ismail dan diani nak sambut dia punya 22nd birthday..ikut tarikh bday..18/12...lamajek lagi...tapi..awalnya dia nak sambut..hehe..(peringatan: kpd diriku,jangan menyibuk!!)
soo..korang yang kalau nak join..leh g klik kat picture terliurtu...
terfikir2 gak diani nak bagi giveaway apa ekk tuk bday dia..
harap2 dapatla kek secret recipekekan...cehh..patut kektu dapat pada tuan punya bday..hehe
sekali sekala..mana nak tau...
ehem...kepada si fareehah ismail...
HAVE A BLAST HAPPY BIRTHDAY...^^
saje nak jelezkan anda sedikitjekkk...
saya muda setahun ye dari anda..haha..apakah???
hehe..jangan marah ye..sajejek gurau2...

anyway..korang..pe lagi..jom lah join!!

Monday, 22 March 2010

~No Sweat~


ok...no sweat...nak cakappe ek pasal no sweat??
ehem..ok..korang..confirm2la kan berpeluh...x kirala pompuanke...lakike...confirm berpeluh punya..x berpeluhtu..maksudanya....anda mungkin seorang alien yang terkandas kat malaysia ok...hehehe...

k..cakap pasal no sweat....ada yang jenis x pakai deodorant..eee...gelijek...
ada yang pakai deodarant..but still berpeluh...soo....
pe kata korang test bendani...pe benda eh nak suggest??
jeng..jeng...jeng...

haaaa...amik ko...bukan main besar gedabak orang upload..hehehe...
ok...tuk orang yang kuat bersukan..serius confirm2 korang akan berpeluh giler2...x caya...pi lari 200 meter pi..tengoklah..berpeluh ++ masam la...

soo...in order to decrease the smell..chewah..ayat englishni...
pe kata korang g watsonke...guardianke..giantke..tescoke..carefourke...(pergh..semua nak senaraini)..hehe
korang g tempat2 yang di statetu..korang g beli ADIDAS FRESH ACTION 3...(betulkeni)..hehe

sebelum korang bersukantu..haaa...semburla banyak2..kat ketiaktu..badan suma apakekan...
and pastu..tengok...de perubahanke x??hehe...
kalau xde...korang g kena sembur lagi banyakla tu jawabnya..hek3~~
dan kalaulah ada perubahan..mesti ada punyala..hehe..
confirm2la pasni..pompuan semua akan sibuk nak dekat dengan korang..
yelah...dahla bersukan..pas2 x berbau dan berpeluh..wah gitu..hehe..
soo..ehem....ada berani sahut cabaranka??

korang kena ada kepercayaan kat jenamani...jenama ADIDAS beb...
sape x kenal???
sape x kenal..sila campakkan diri anda ke dalam sungai...
ayoo...adidas pun tarak kenal ka???
haih..x larat nak gtau korang..adidasnikan..dia de macam2 produk k...
dari ke sabun mandi...deodorant..ke perfume..cuma makananje belum publish lagi..hek3~~
adidas...ada beranike nak wat makanan??hek3~~
ok...sebenarnya confirmlakan korang tau apa jenama adidastukan...
serius...x tau nak tulis apa dahni wei...
nak cukupkan dua ratus patah perkataan..amik kau..ok..200 patah perkataan...ahaha...
boleh giler wei...ahaha...

ok..rasanya cam dah cukupjeni...wink2..** ^^
hehehe...ehem...jadi..
kepada yang belum try lagi apa ke bendatu...
pe kata korang g try...jangan lupa..sembur banyak2 bagi yang berpeluh giler2tu hokei...hek3~~
ehem....dan kini..saya akhiri post giler saya kalini..dengan ayat...jeng.jeng..jeng...
yah...pe kata korang g kat websiteni...terjah2 benda yang boleh diterjah..hehehe
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions
sekali lagi saya ulang....pegi kat website...==>

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

1st GIVEAWAY BAZAR KERONGSANG~

serius...comelnya kerongsang diatu...(@_@) 

comellkan kerongsangtu??? kalau dapattu memang mengerlipla mata yang memandang..hehe
ok...this is another contest yang orang join...
if korang nak join..leh klik kat gambartu k..orang dah link terus..senangkan??
xpunkan...pe kata korang g website dia...yangni...
BAZAR KERONGSANG
sebab ada banyak koleksi kerongsang yang comei2 yang dijual dengan harga berpatutan..^^
korang tengok yang dia nak bagi tuk giveaway dah comey...belum lagi g website dia..
hah..pe lagi..g klik2 kat website dia k!!!


Sunday, 21 March 2010

SaYa mAu BLinK~BLinK Br00cH GiveAwaY~~^^

Blue D'LaBelle Set

My Blink Blink Brooch 1st Giveaway
BY


salam..k..ni post yang pertama tuk blogni..chewahh...hehe...
ok...korang..cuba tengok....lawakan hadiah kat atastu???
kawaiii...comella settu...ok..actually....this blog==> blinkbrooch nak bagi giveawayni... 
bukan kita yang nak bagi...hehe...

dia suh namakan set kat atasni...soo..kita dengan penuh comelnya telah memikirkan nama yang comel tuk set yang comelni gak..bajetje dia nih..hehe
ok...nama yang kita rasa sesuai muai...ialah...jeng3...Blue D' LaBelle Set....
wahh....namatu..comelkan..hehe...
name it  Blue D' LaBelle Set sebab first of course dah terang2 dia warna biru....i x buta warna k..alhamdulillah...hehe...
and nama belle tu sebab teringat bella citer si pontianak hensemtu..sape lagi..kalau x..citer TWILIGHTtu..hehehe....

so...combinela comel2..dapatla nama tuk settu....
actually hadiahni orang nak menang coz i want to give to my mum gelangtu...
sebab mama memang gila gelang...hehe..
dia duk simpan gelang2 camni...
kita setakat dapat brooch birutu jadilah...hehe...
soo..mama2..nanti kalau kita menang..kita bagi mama ehh??
p/s: jangan pas tengok dah berkenan pas2 x jadi bagi, sudah...ahaha...(teroverla pulak)

soo..korang2 yang nak join..leh klije kat gambar gelangtu hokei...**wink2...