Recent Posts

Sunday, 21 March 2010

SaYa mAu BLinK~BLinK Br00cH GiveAwaY~~^^

Blue D'LaBelle Set

My Blink Blink Brooch 1st Giveaway
BY


salam..k..ni post yang pertama tuk blogni..chewahh...hehe...
ok...korang..cuba tengok....lawakan hadiah kat atastu???
kawaiii...comella settu...ok..actually....this blog==> blinkbrooch nak bagi giveawayni... 
bukan kita yang nak bagi...hehe...

dia suh namakan set kat atasni...soo..kita dengan penuh comelnya telah memikirkan nama yang comel tuk set yang comelni gak..bajetje dia nih..hehe
ok...nama yang kita rasa sesuai muai...ialah...jeng3...Blue D' LaBelle Set....
wahh....namatu..comelkan..hehe...
name it  Blue D' LaBelle Set sebab first of course dah terang2 dia warna biru....i x buta warna k..alhamdulillah...hehe...
and nama belle tu sebab teringat bella citer si pontianak hensemtu..sape lagi..kalau x..citer TWILIGHTtu..hehehe....

so...combinela comel2..dapatla nama tuk settu....
actually hadiahni orang nak menang coz i want to give to my mum gelangtu...
sebab mama memang gila gelang...hehe..
dia duk simpan gelang2 camni...
kita setakat dapat brooch birutu jadilah...hehe...
soo..mama2..nanti kalau kita menang..kita bagi mama ehh??
p/s: jangan pas tengok dah berkenan pas2 x jadi bagi, sudah...ahaha...(teroverla pulak)

soo..korang2 yang nak join..leh klije kat gambar gelangtu hokei...**wink2...





0 saya giler contest:

Post a Comment