Recent Posts

Monday, 22 March 2010

~No Sweat~


ok...no sweat...nak cakappe ek pasal no sweat??
ehem..ok..korang..confirm2la kan berpeluh...x kirala pompuanke...lakike...confirm berpeluh punya..x berpeluhtu..maksudanya....anda mungkin seorang alien yang terkandas kat malaysia ok...hehehe...

k..cakap pasal no sweat....ada yang jenis x pakai deodorant..eee...gelijek...
ada yang pakai deodarant..but still berpeluh...soo....
pe kata korang test bendani...pe benda eh nak suggest??
jeng..jeng...jeng...

haaaa...amik ko...bukan main besar gedabak orang upload..hehehe...
ok...tuk orang yang kuat bersukan..serius confirm2 korang akan berpeluh giler2...x caya...pi lari 200 meter pi..tengoklah..berpeluh ++ masam la...

soo...in order to decrease the smell..chewah..ayat englishni...
pe kata korang g watsonke...guardianke..giantke..tescoke..carefourke...(pergh..semua nak senaraini)..hehe
korang g tempat2 yang di statetu..korang g beli ADIDAS FRESH ACTION 3...(betulkeni)..hehe

sebelum korang bersukantu..haaa...semburla banyak2..kat ketiaktu..badan suma apakekan...
and pastu..tengok...de perubahanke x??hehe...
kalau xde...korang g kena sembur lagi banyakla tu jawabnya..hek3~~
dan kalaulah ada perubahan..mesti ada punyala..hehe..
confirm2la pasni..pompuan semua akan sibuk nak dekat dengan korang..
yelah...dahla bersukan..pas2 x berbau dan berpeluh..wah gitu..hehe..
soo..ehem....ada berani sahut cabaranka??

korang kena ada kepercayaan kat jenamani...jenama ADIDAS beb...
sape x kenal???
sape x kenal..sila campakkan diri anda ke dalam sungai...
ayoo...adidas pun tarak kenal ka???
haih..x larat nak gtau korang..adidasnikan..dia de macam2 produk k...
dari ke sabun mandi...deodorant..ke perfume..cuma makananje belum publish lagi..hek3~~
adidas...ada beranike nak wat makanan??hek3~~
ok...sebenarnya confirmlakan korang tau apa jenama adidastukan...
serius...x tau nak tulis apa dahni wei...
nak cukupkan dua ratus patah perkataan..amik kau..ok..200 patah perkataan...ahaha...
boleh giler wei...ahaha...

ok..rasanya cam dah cukupjeni...wink2..** ^^
hehehe...ehem...jadi..
kepada yang belum try lagi apa ke bendatu...
pe kata korang g try...jangan lupa..sembur banyak2 bagi yang berpeluh giler2tu hokei...hek3~~
ehem....dan kini..saya akhiri post giler saya kalini..dengan ayat...jeng.jeng..jeng...
yah...pe kata korang g kat websiteni...terjah2 benda yang boleh diterjah..hehehe
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions
sekali lagi saya ulang....pegi kat website...==>

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

0 saya giler contest:

Post a Comment