Recent Posts

Sunday, 28 March 2010

CONTEST ke2 di ESOKSEMALAM!!!!


adik: abang2, apa pasal ko nampak rendah haa??? akak sebelahnipun nampak ceketotje...
abang: eh adik, ko jangan banyak cakap boleh x?? abang x bagi ko tengok WONDERPETS  nanti...ko tengoklah nanti....
adik: huwekkk....=p..x takut...WONDERPETS dah ketinggalan zamanla..tu zaman tuk kaduk daa....orang skang layan HIGH SCHOOL MUSICAL. Baru best giler kentang..were soaring, flying..lalala~~breaking free...
abang: apo ko bondo ko nyanyi tu dik?? ahhh...ko nyanyi, akupun nak nyanyi gak...x mo kalah kat ko..telefon, telefon berbunyi, telefon, kami datang....lalala~~apa yang penting??kerjasama!!
adik: abang2, jap2, adik nak menarini,,,tapi, nape adik rasa bontot cam tersekatni bang???
abang: Ahahaha......tula ko, berlagak sangat. Ko cakap abang nampak rendahla, ceketotla...Ko x perasanke ko tgh duduk kat tah apa ko bondo namo tu..yang pasti bontot ko tersekat..hahaha
adik: cop2, jap2, adik tengah duduk kat apa ko bondo namo tu???....waaa....WONDERPETS...tolong.....
abang: WONDERPETS ko bondo nya....ko punya HIGH SCHOOL MUSICAL ko mano??? Muahahaha....

Perbualan terhenti kerana mereka menunggu WONDERPETS muncul...ehehe...
wonderpets.jpg wonder pets picture by mo__y
dan seperti yang kita tahu, confirm2la tunggu sampai berjanggutpun dia x kan muncul..hehe

"PEREMPUAN itu tak patot berada ditengah-tengah adik dan abang kerana sampai hati dia membiarkan dan boleh dia senyum giler kentang senyuman manis tatkala melihat bontot adik kecik itu tersekat......biar betik?? mentang -  mentangla senyumannya manis bagaikan madu asli hutan khatulistiwa, x perlu kot dia senyum melirik memanjang. Bagaimanapun, yang pasti, senyuman itu menunjukkan betapa bahagianya dia melihat keletah 2 anak kecil itu.


tamat...hua3...gilerlah sloganni...x pnah ku sangka dapat wat slogan camni....ngeh3...haha...
anyway, to lumut...both of the "budak kecik" so cute....hehe...


ehem, korang berminat nak join contestni?? hadiah dia berupa top up rm50 daripd cik lumut kita...
korang nk join leh klik kat picture tu k??


and syarat2nya ialah:
SYARAT PENYERTAAN.
  1. mestilah ada blog untuk tulis penyertaan ini.
  2. ambil gambar dekat atas tuh....lepas tuh buat dialong antara abang dan adik...yang pompuan tengah tuh punye dialong tak payah....korang nak buat dialog panjang mana suke hati korang lah.tak ada limit.
  3. lepas dah siap dialog,mesti letak ayat last yang ni..kire macam SLOGAN..."PEREMPUAN itu tak patot berada ditengah-tengah adik dan abang kerana......................".ha bantai lah korang nak ngutuk ape kan.hehe.
  4. promote lah contest ni kalau nak.kalau tak nak tak payah.
  5. last sekali..kalau dah masuk..dah buat entry..inform dekat gua tentang lu orang punya entry....tak kisah lah apa cara lu orang nak gune untuk inform gua..asalkan gua tau dan entry lu orang tuh tersenarai dalam peserta contest dekat sidebar blog gua...
  6. kalau tak ada penyertaan........gua biar je lah expired...haha
  7. tarikh tutup penyertaan 31 march 2010.
  8. SELAMAT MENCUBA!!!senang je weh..buat dialog je..SIMPLE.




4 saya giler contest:

lumut said...

thanx meemeriahkan contest ye...
tggu result tp adiah x seberape je.hehe

f_aRa_aINa989 said...

ermm...xpe...sajeje join...oklahtu..sape nk bg free2kan??

YobSumo said...

hehe. Wonderpets dah bersara lah.

all da best unt contest ni!

f_aRa_aINa989 said...

laa..yeke??
nmpk sgt x follow wonderpets...hehehe

arigato!!

Post a Comment