Recent Posts

Thursday, 25 March 2010

"ATIQAH SWEET GIVEAWAY"


ok...kalini another giveaway yang orang join dapat coklat beb!!suka3~~..\(^_^)/..(perasan cam budakni dah dapatje..haisyoo..)...hehe
ahhh..pedulik....jom kita terjah sapela yang baik hati nak bagi coklatni...
si pembuat contesttukan...nama dia ATIQAH..and serius dia suka giler purple...
korang leh klik ye kalau nak baca blog dia...

soo..atiqahnikan...dia nak bagi coklat from sweet brown yang coklatnya hand made..
teringinla pulak nak rasa coklat hand madenikan..
mana nak tau, ntah2 lagi sedap dr coklat kilang..kan3??hehe
dah klik dah kat blog SWEET BROWN tu and serius coklat dia comey giler..
jap2..korang try tengok sekali ehh

meleleh x tengok??

nampak sedapje nihhh

erkk...slurppp...hehe

haa..comeykan coklat2 dia??
soo...korang...kalau nak gak giveawayni, pe kata korang join skali contestni nak??
syarat2 dia pun senangje...


syarat-syaratnya sangat-sangat mudah!

1. buat satu entri tentang giveaway ni..tajuknya mestilah "ATIQAH SWEET GIVEAWAY"

2. di dalam entri tersebut, letak gambar di atas.. :-) kalau taknak letak pun takpe.. :-)

3. kemudian, di dalam entri tersebut haruslah ada ayat di bawah:

"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!"

4. kemudian, beritahu nama dan alamat blog @ entri di komen box saya.. :-)



haa...disebabkan syarat no 3 belum saya patuhi...
soo...saya wat ye atiqah..hehe
"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!"

haa....dah dia cakap jom join..
pe lagi??
jomlah join kengkawan!!

1 saya giler contest:

-atiQah- said...

wah...maaf ye...saya dah update.. :-)
terima kasih byk2 kerana join.. :-)

Post a Comment