Recent Posts

Monday, 29 March 2010

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

 
ehem2, korang nak jadi famous x?? mau? mau x?? sape x nakkan..nanai femes leh wat macam2 ohh...beli ini, beli itu. korang yang xde bakattu pe kata korang join auditionni...haa..kalau nak jom join auditionni jom!! x susahjepun, korang juz kena pakai chantek2,pastu pastikan ada orang rakam korang tengah buat aksi pelbagai gaya. selebet boleh, x selebet boleh..hape2jelah...hehehe...

Nuffnang ada wat projek baru yang dinamakan I Wanna Be a Project Alpha TV Star!
korang nak join?? leh klik kat cni I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

ni iklan dia..kang korang kata orang tipula pulakkan..x pasal2 kena masuk court..hehe 



haaa..dah teruja?? nak masuk tapi x tau apa kena buat tuk jadi fames?? senangje..syarat2nya adalah seperti berikut:

video yang korang nak rakam yang tukan, mestilah 1 minit ataupun 60 saat..samajelahtukan...hehe..pas2, videotu korang kena buat sehabis kreatif giler2 kentang baik punya...paham?? watlah camne pun yang korang nak buat..asal jangan bunuh diri sudehhh..hehe..dah buat video tapi x tau nak submit camne?? ikut syarat2ni k...


To submit your audition, follow the simple steps below:

Step 1: Join ruumz or login to your account

Step 2: Join the Project Alpha ruumz group! (You're looking at it!)
*The option to join is located on the top left hand side of your screen.

Step 3: Upload your video into the 'Auditions' Album below

Step 4: Insert a title and a short description about your audition.
* Tip: You can also tag yourself to your video so that it will appear on your ruumz profile page

Step 5: To increase your chances of being selected, get your friends and family to "Like" your video

View the T&C here


haa...rajin2lah pegi check out website tu..jangan nanti wat penat2 last2 hampehhh...haaa, korang x taukan apa hadiah dia bagi..lummayan beb..nak tau??betulni??? jom kita terjah...


Tiga @ 3 orang bloggers yang menangtu akan terpilih sebagai guest blogger dalam project alpha season akan datang dan korang bukan bawak balik tangan kosong tau.. korang akan bawak balik hadiah seperti berikut:

1st Prize
- 3 days 2 nights stay at 360Kuching Hotel, Kuching in a Deluxe Room with breakfast for 2 pax
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

2nd & 3rd Prize
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

dengan pelbagai hadiah yang gempak2 lagilah...

haaa...lumayan x lumayan?? lumayankan??? nak join x?? pe lagi.. g siap2 lawa2 depan kamera, buatlah pape yang korang rasa giler kreatif punya kentang...hehe..nanti jadi femes jangan lupakan orang di sini, ehem2..saya lah..hek3...xde idea camne nak wat video kreatif?? jom klik kat cni..kat cni ada video contoh la konon....hehe..



 haaa..punya besar gedabak korang x nampak x taula....pi klik kat ctu k...

ada kata2 akhir dari penaja....

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

0 saya giler contest:

Post a Comment