Recent Posts

Wednesday, 31 March 2010

OLE-OLE dari JAKARTA leh Yuka - Luv

STICKY MODE


ok, dah nak habis dah cabutanni..tapi..gedik2 nak masuk gak..ala, xpe..sempat g.....dia pukul 11.59 pm br x leh masuk dah..hehehehe...
ok, korang kalau sempat masuk lagi boleh join ye....
ehem, si YUKA - LUV ni dia nak buat giveaway sebab dia baru balik dari bandung, indonesia....
wah, syoknya....sooo..korang nak tau dia bg apa??? ada telekung dgn kain2 kot...nak tahu g website dia sndrla senang....ni website dia -----> http://yuka-luv.blogspot.com/
kalau x pun, klikje kat gambar atastu ehh...

ehem, nak tau syarat2nya?? jom terjah...


1. Buat 1 entry mengenai cabutan bertuah ini dengan menggunakan tajuk Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv. Entry itu mesti dibuat sticky mode sehingga tarikh tutup peraduan ini.

2. Sila maklumkan entry yang telah siap dibuat kepada yuka dengan meninggalkan link anda diruangan komen di entry ini...

3. Sila nyatakan referer anda bagi cabutan bertuah ini.

4. Tarikh tutup Cabutan bertuah ini ialah pada 31hb Mac 2010 pukul 11.59pm

5. Cabutan akan dibuat secara telus dan tanpa dipengaruhi oleh mana-mana pihak.

6. Penyertaan terbuka kepada semua rakyat Malaysia ( bagi rakyat Malaysia yang berada di luar negara pun boleh menyertai cabutan bertuah ini...tetapi hadiah akan diposkan kepada waris2 atau kawan anda di Malaysia )


x susahkan?? jom join...kalau korang baca timeni dah lepas 31/3 pukul 11.59 mlm...den x leh nak tolong pa la nohhhh...hehehhe.....

lupa, ni referrer contestni...x taula betulke x..
tiba2 mood rajin g cr kat google menebal..hek3~~
a)storidanmori.blogspot.com/.../ole-ole-dari-jakarta-oleh-yuka-luv.html 
b)dyahahaslittlecottage.blogspot.com/.../ole-ole-dari-jakarta-oleh-yuka-luv.htm
c) www.indonesiaoke.com/zai-kulim-ole-ole-dari-jakarta-oleh-yuka-luv.info
d) innit.nuffnang.com/view.php?id=191016
e) www.blogged.my/gotopingsplash.php?ping=8851


ehek, cukupla kot....heheh....good luck ma frens..sape yg sempat joinlah..hahaha...

0 saya giler contest:

Post a Comment