Recent Posts

Sunday, 22 August 2010

Peraduan Teka & Menang by Miza Yusof

Ok, korang yang nak tahu syarat2 dia leh klik kat cni k:


jawapan: 23 kad rm5 + 36 kad rm10 = rm475
tag:

ASADA RYUTARO
MIRA
AIN

TARIKH TUTUP: 4 SEPTEMBER 2010

Wardah Wardrobe 1st Giveaway




Syarat-syarat :
1. Mesti mempunyai blog. (Lain kali saya buat terbuka ye untuk yang takde blog.)
2. Buat satu entry mengenai WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAYdan lengkapkan slogan saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana ........................ (tidak melebihi 20 patah perkataan).
3. Harus menjadi FOLLOWER wardahwardrobe. (sekiranya korang dah follow, sila nyatakan nama yang korang gunakan).
4. Copy banner WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY dan sila letakkan pada ENTRY dan SIDEBANNER beserta LINK BACK.
5. MASUKKAN LINK WARDAHWARDROBE ke dalam bloglist korang.
6. Tag 3 ORANG KAWAN-KAWAN korang untuk turut sama join giveaway ini.
7. Sila tinggalkan komen di entry saya ni beserta link ke entry korang. SilaSERTAKAN EMEL supaya senang dihubungi..
HADIAH -HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :
Ada 3 hadiah disediakan.
2 pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah oleh mak saya; Puan Werdah.
Hadiah untuk 2 pemenang tersebut ialah SEHELAI BLAUS PILIHAN setiap seorang dari koleksi wardahwardrobe.
Manakala seorang lagi peserta dengan slogan terbaik pula akan memenangiSEHELAI BLAUS PILIHAN dari koleksi wardahwardrobe BESERTA 1 HADIAH MISTERI.
Tarikh giveaway bermula pada 9 Ogos 2010 dan berakhir pada 31 Ogos 2010.
Jomlah join beramai-ramai ye.

Ok, so jom settlekan syarat2 dia 1 per1 k...

Ok, mula2 kena citer ckit pasal wardah wardrobe ni....
--> Wardah wardrobe ni dia jual blouse-blouse muslimah yang serius mmg sangat cantik...berkenan sangat dengan design dia...nak tengok??


lawakan?? Harga dia berpatutan plus sape yang jadi member boleh dapat 5% diskaun
nak tau lebih lanjut boleh check it out kt blog dia:

2..Kena jawab slogan...
saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana baju muslimah pilihan hati, disarung di badan cantik sekali, barang dijual semua berkualiti, sebab itu wardahwardrobe menjadi pujaan hati,=)

3. Jadi follower sudah, masukkan dalam blog list sudah, letak bannerpun sudah.

4. Saya nak tag:

so, semua sudah..harap2 menang, sebab baju2 dia sangatttt cantik!!=D

Saturday, 21 August 2010

Jom Join Contest: Gift to the Lucky Person


Ok, giveaway kali ni cam best je nak join k...
syarat2 dia macamni:


Aisumi  STYLE nak buat satu lucky draw.. yang simple dan jugak senang sahaja! cara nk join lucky draw nih sila ikut syarat syarat di bawah:-
  • Follower di blog aisumi style..
  • Buat satu entry berkenaan aisumi style.. (link kat ke blog ini yer)
  • Letak 1 gambar sahaja dalam entry blog korang ( gambar di ambil dari blog aisumi style)
  • Terangkan kenapa pilih gambar tu..
  • Last sekali letak kenyataan ini:- Saya tahu contest ini dari ..............?

Tarikh tutup akan diberitahu kemudian: __ / 08 / 2010



Hadiah ada dua :-

  1. Yang Bertuah (lucky draw)
  2. Referral Terbanyak
Aisumi style dia jual pelabagai barangan dari barangan kesihatan ke accesories, couples tee, dress, kasut dan macam2 lagilah. Comel sangat barangan2 dia...
x caya leh klik kt cni...


PILIH 1 BARANGAN AISUMI

haaa, lawakan??
macam2 lagi barang dia jual...
kenapa orang pilih gambarni ea??

Pertama serius baju ni sangat lawa+comel, kalau x, xkan empunya blog yang jual tu sendiri beli 1 tuk diri dia.
Baju ni sopan sebab dia labuh plus dia punya corak lawa sangat, x pernah jumpa lagi baju style design mcam ni.. So, teringin nak ada 1...ngeee,=D

Ok, syarat terakhir, orang tau contestni dari:

korang yang nak join boleh klik cni:

Wednesday, 18 August 2010

JOS 1ST GIVEAWAY


Nak join??
nak tau syarat2 dia???
Jom g cni:


tarikh tutup: 3 September 2010

nur_eimi Lucky Draw


syarat amat la mudah...
1) jadi follower blog nur_eimi
2) wat entry title ' nur_eimi Lucky Draw '.. entry ni tuk beritau nur n org lain yg anda dah turut serta dalam lucky draw ni..
3) Tag kat kawan2 tuk join skali..tak tag pun xpe..saje jer suruh tuk ramai kan lagi..baru la best nak cabut undi..
4) letak benner nur_eimi lucky draw kat sidebar..but x wajib k..sape rase nak letak..xnak pun xpe..yg penting join nur nyer lucky draw..
5) last skali jgn lupe tinggalkan Id name n ur link kat komen yek..nnt xtau lak sape yg join..

hadiah??? jeng3...

++++




nak join??
klik cni ..




tarikh tutup: 27 August 2010

Wednesday, 11 August 2010

Here I COMES~~1st Anniversary Giveaway


Giveaway yang agak senang, x susah pun...
nak tau lebih lanjut...
klik kat cni:


Jom join ramai2....

tarikh tutup: 1 September , 11.59 pm
pengumuman: 3 Sepetember

Sunday, 8 August 2010

~EDU LUCKY DRAW 2010~


Nak menang CD ILMIAH camni ??
SAYA NAK MENANG CD!!!
hehehe....
syarat2 penyertaan dia x susah mana pun...
nak tau? refer blog dia k?
so, ni link dia:


tarikh tutup: 8/8/2010

pengumuman: 10/8/10

GIVEAWAY EXPRESION



Giveaway ni kacang gilerr...Nak tau, klik cni..


AISY 1ST GIVEAWAY


Syarat2 giveaway kalini simple, iaitu:


Step 1: Follow this blog
Step 2: "Like" AISY_STUDIO page in FACEBOOK
Step 3: Post an entry of your observation and any opinion or suggestion about AISY Studio and please link this blog in your post
(post can be making on your Facebook Profile or Blog)
Step 4: Tag one or more person in your post. (more is better)
Step 5: Leave detail of you in this post.
(Detail need:: Nick Name, your post link, Blog & Facebook link, Email address.) 
 
So, nak kena wat opinion la ckit kan..herm, rasanya blogtu dah ok. Kemas, cantik( suka kaler merah, =) ) , pastu semua cam kemas teratur je. Cuma, gambar product x berapa nak nampak sangat, so, kalau boleh letak gambar biar orang yang datang blog ni boleh nampak, bila berkenan boleh terus order nanti..=)
Lagi 1, try jual kat FB... mesti laku jugak..Sebab orang suka beli through FB..=)
 
 
Haa, korang nak join jugak..jom g blog dia jom..=)
 
 
tarikh tutup: 29 August 2010
pemilihan: 5 September 2010

Craft Merah Jambu 1st Giveaway


Nak menang hadiah cam gambar atas tu x?? Nak?? Kena klik cepat kat cni:


syarat2 dia senang je... nak tahu refer blog dia k??

Tarikh tutup: 18 August 2010


Friday, 6 August 2010

Syifa Punya Kraf: 1st Giveaway


Hadiah2nya:

1. Pendrive Brand Kingston 2GB
2. Pendrive Single Case with charm (colors of ur choice)
3. Plushie Patrick (saiz small 12"H)

nak menang??

mestilah nak kan??

syarat2nya:

Syarat2:

1. Jadi Follower.
2. War2kan giveaway ini di blog anda.
3. Inform kat post ni bila sudah jadi follower (guna nama apa), suda war2kan kat blog & berikan saya 1 nasihat/ panduan / tips untuk lebih maju dlm dunia felt ni. (Rin kan budak baru belajar :) )

beri 1 nasihat ea??

erm, pe kata rin letak label untuk setiap barangan? so, senang kalau customer nak beli. Pastu banyakkan gambar kot. Sebab senang orang nak tengok2.

korang nak join??

klik cni:


tarikh tutup: 2 September 2010

Sunday, 1 August 2010

MAMALYNA's GIVEAWAY"KETUK2 RAMADHAN"



Giveaway kalini sangat simple...

nak tau syarat2 dia refer kat cni:

MIKA 1st BIRTHDAY GIVEAWAY


nak menang x hadiah camni???



Kena buat ucapan ckit untuk si kecil..=)

Nama: Nor Farah Aina bt Ahmad Nazri

ucapan: Kepada si kecil Mika, happy birthday yang pertama..=)..
semoga jadi anak yang baik dan soleh..aminn...
jadi orang yang berguna jugak..
ehem, bday akak 9/8 tau..hehe..
papepun, happy birthday ye si comel..=)

 tag: MIRA
       AIN
       AIN ZULAIKHA

Referer: http://malaysiagiveaway.blogspot.com/

I SMELL FOOD GIVEAWAY by IBU EMIR


ehem2...perhatian2...nak menang hadiah makanan x??
lagi2 bila dah nak masuk bulan puasani...
sape x nak kan??

haa..sila lihat hadiah dia yeee...





haa..sila lap air liur yaa..ngeh3..

mahu join??

cepat2 klik cni!!

Giveaway dari Exclusive Cotton Shape


nak menang x HADIAH GEMPAK camni??

Syaratnya:
1. Become our follower
2.Link kan blog kami di blog andahttp://exclusivecottonshoppe.blogspot.com
3.Cerita kan serba sedikit tentang GA ini diblog anda
4.Sila tinggalkan jejak anda dibahagian komen dibawah ini untuk rekod /rujukan kami (blog anda)

haa...pe lagi??
x susahkan syarat dia..
cepat klik cni!!


tarikh tutup: 8 august 2010

KERM's CARFT GIVEAWAY


Korang2, nak menang hadiah comel macam ni x???




haa, nak?? camtu cepat klik cni:



tarikh tutup: 15 august 2010