Recent Posts

Saturday, 31 July 2010

Giveaway Rusia & Mesir



Teringin nak buah tangan dari Rusia @ Mesir??
Camtu, korang kena cepat2 pegi link ni:


Refer sekali syarat2 dia k??

Tarikh tutup: 31 July 2010

Giveaway 1 tahun Anniversary oleh AZIE

 

Nak menang 2-2 hadiahni??

Jom join Giveaway dari hasil tangan AZIE!!

syarat2 dia sangat senang, refer cni:


tarikh tutup: 31 july 2010

undian dibuat: 1 August 2010

Friday, 30 July 2010

Anna's Birthday Giveaway


syarat2 giveaway:

1. Terbuka kepada semua rakyat MALAYSIA tak kira lelaki atau perempuan, follower my blog atau tidak. Yang belum follow tu, jgn risau takde syarat untuk wajib follow k. Kalau nak follow, many thanks to u :)

2. Wajib tempek sticky post yg comel ni kat entri U all beserta back link.*sila cakap comel jugak even tak comel* hahaha!

3. Silalah letak sticker ni jugak kat side bar ek. Bukan ape, senang Anna nak mengesan nnt. Radar tak cukup power.

4. Tag seorang kawan anda. Kalau nak tag lebih pun boleh. Should be no problem. Ye lah, takkan join sorang2 je kan? Nak la ajak kawan join jugak. Co0l~

5. Dah siap buat entri, bgtau Anna kat komen entri ni k. Inform kat shoutbox tak diterima sebab takut terlepas pandang. U all jugak yg rugi kan?

SO, saya tag MIRA. Jom join MIRA..=)

tarikh tutup: 10 August

Pengumuman: 11 August

nak join? klik cni:


Giveaway: CIK PUAN MIMI - TEKA OBJEK


Macam tajuk post tu jugak, macam tu lah giveaway kalini.

nak tau syarat2 dia leh klik kat cni:


So, orang teka: rasanya pin @ brooch yang boleh letak kat beg atau bajutu. hehe.

so, korang yang rasa2 tau bendani, pastu nak join, jomlah!!

tarikh tutup: 2 August 2010

Tuesday, 27 July 2010

Cabaran Copy & Menang

Nak menang mp3 player macamni??
 


nak?? caranya mudah sahaja...cuma....COPY & MENANG....
nak tau kena COPY apa?? jeng3...

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com



haaa...senangkan??

tarikh tutup: 31 julai 2010...
3 buah mp3 player untuk dimenangi..=)

Sunday, 25 July 2010

NEY EZZO' GIVEAWAY


Ada 3 hadiah misteri untuk dimenangi

syarat2 penyertaan boleh refer kat blog dia k?

ni linknya:


tarikh tutup: 1 August 2010

CABUTAN BERTUAH @ QISFA ENTERPRISE


QISFA ENTERPRISE dia buat cabutan bertuah

syarat2nya ialah:

Syarat-syaratnya :

1) Terbuka kepada semua yang mempunyai blog.
2) Sila masukkan blog Qisfa Enterprise ke bloglist anda.
3) Sila buat satu entri mengenai cabutan bertuah ini.
4) Masukkan tajuk "CABUTAN BERTUAH @ QISFA ENTERPRISE".
4) Sila copy dan paste banner di atas. 
   * Masukkan satu di entri anda dan
   * satu lagi letak di bahagian tepi(sidebar) blog anda. 
    Kedua-dua perlu link balik ke entri ini.
    (http://qisfa2009.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-qisfa-enterprise.html)
5) Dalam entri tersebut sila masukkan nama dan emel anda.
5) Hadiah terbahagi kepada 2 kategori iaitu :
    Kategori A : Produk Bayi
    Kategori B : Produk Tupperware
    Sila pilih salah satu sahaja.
6) Sila nyatakan referrer anda. Referrer tertinggi akan mendapat hadiah misteri daripada pihak kami.
7) Setelah itu sila tinggalkan blog link url anda di ruang ulasan entri ini sahaja.
8) Tarikh tutup penyertaan pada 26 Julai 2010 jam 11.59 malam.


Nama: NOR FARAH AINA BT AHMAD NAZRI
emel: ara_aina989@yahoo.com.my
Hadiah: kategori B: Produk Tupperware

senang kan? nak join??

jom cepat!!

ChanteqShopp Giveaway


nak tahu giveaway kalini bagi apa??

jeng3...


memang sesuai sangat bagi orang yang sedang belajar yang memang kena pakai baju kurung pegi kuliah...hehehe

giveawayni senang sangat...

nak tau lebih lanjut refer link ni:


haa, korang yang nak dapat kain free tuk buat baju kurung...

pe lagi..jom join!!

tarikh tutup: 1/8/2010

EIRAH CRAFT 1st GIVEAWAY

Nak menang rantai @ gelang macamni??





Boleh buat pakai tuk rayatu...hehe..

syarat2 nak menyertai sangat mudah...

nak tahu?? klik kat cni tuk maklumat lanjut


tarikh tutup: 1/8/10

TINYCRAFT GIVEAWAY


Giveaway dari TINYCRAFT...


nak join??


klik cni..


hadiah: brg2 craftla..refer blog dia k??

tarikh tutup: 3/8/10

Friday, 23 July 2010

2nd Contest- Have a tea with MiszLullaby


                       contest by miszlullaby


giveaway kalini yang orang join cam sangatlah best bunyi dia...

nak tau menang apa??





nampak cam simplekan??

tapi, mengikut si tuan yang wat contestni, 

memanglah sedap sampai ada orang order 50 kotak!!
haa, amik ko.. cam x teruja pulakkan nak menang.

so, nak menang, jom tengok syarat2 dia:

Syarat2 penyertaan nye simple jek...:

  1. Be my follower.
  2. Just make a post about this contest.Dont forget to put the banner as well.
  3. Tag one of your friend.
  4. Leave your link below so dat i can check it.
  5. i will pick the winner randomly.So,jangan lepaskan peluang nak rasa teh yang best ni!Susah tau nak carik!=D
so, saya mahu tag MIRA. mira, jom join..mana tau dapat teh sedapppppni..hehe

so, nak join? jom klik cni:





tarikh tutup: 30 july

Thursday, 22 July 2010

LUCKY DRAW RASP


Giveaway kalini simple...nak join boleh gi kat cni:


tarikh tutup: 28 julai, 12 tgh malam..

jom pakat join sama2...=)

ANIS SWEET CHOCS & CAKES GIVEAWAY



korang nak menang coklat @ biskut raya??

wahh..memandangkan yang puasa dah nak tiba..

teringinla pulak nak rasa coklat buatan Anis Sweet Chocs...

so, dia ada wat giveaway...

syarat2nya ialah:

How to participate? And apakah syarat2 penyertaan?
Mudah saja... as easy as A B C....

  • Terbuka pada semua (yang sudi untuk join & menetap di bumi Malaysia!!! ;) )
  • Post your comment dalam ruangan komen posting entry ini (AnisSweet Chocs&Cakes 1st GiveAway) untuk memaklumkan penyertaan anda and leave your name and email address. (Jika anda mempunyai blog anda boleh berikan blog link anda sekali!!)
  • Closing Date: Sunday 1 August 2010

OPTIONAL:
  • Be our follower

LAIN-LAIN:
  • Hanya SEORANG pemenang bertuah akan dipilih melalui kaedah cabutan undi.
  • Pemenang bertuah akan diumumkan dalam masa seminggu dari tarikh tutup iaitu selewat-lewatnya pada Ahad 8 August 2010.
  • Hadiah berupa hamper Hari Raya yang terdiri dari Chocolate and Hari Raya Cookies produk AnisSweet Chocs&Cakes
(**Note: Jika sambutan menggalakkan mungkin lebih dari seorang pemenang akan dipilih.)


dia suruh bagi komen ea??
ermm...coklat kat blog dia nampak sangat memikat...nak tengok??





pastu, harga dia memang berpatutan..
korang pe kata beli coklat handmade..
kita sokong industri coklat malaysia!!

Wednesday, 21 July 2010

SimplyStyle Shop 1st Giveaway


Giveaway kalini dari blog Simply Style...


nak tahu dulu apa hadiah dia??



bukan perempuan itu, tapi...

Multipurpose hanger

nak tahu syarat2 dia??
pegi refer kat blog dia k??

ni linknya...


oh lupa, dia suh tag sorang kawan...

saya tag MIRA..
Important!!

GiveAway end 31st July 2010
Pemenang akan diumumkan on 1st August 2010
Hadiah akan dihantar on 2nd August 2010 (after semua tuntut hadiah)
sbb 1st aug hari ahad :)
Kepada pemenang2 sila alert & tuntut hadiah dalam masa 3 hari dari tarikh pengumuman, kalau x tuntut cabutan akan dibuat sekali lagi  untuk peserta lain pula :)
Seorang peserta hanya layak untuk terima 1 hadiah je ye :)


ejaMaria Giveaway


Giveaway kalini dari blog EJAMARIA..

nak tahu hadiah dia??

hadiah dia ialah bangle @ keychain yang akan dia buat sendiri..mungkin macam gambar kat atasni kot.

COMEL kan?? suka3...hehehe...

nak tau syarat2nya??


ape nak kena buat?

1. kena la ambil dan tepek banner dan buat entry pasal GiveAway ini... di blog masing-masing

2. peserta yang layak menyertai giveaway ini hanya di dalam Malaysia...

3. kena jadi follower :) klu tak nak tak pe la... kecik ati sikit je...
(eh nnt mesti pilih follower sebagai pemenang... hehehehe)

4. Sila tinggalkan link diruangan komen apabila menyertai contest ini... karang macam mana Maria nak refer balik kan?

5. 5 pemenang bertuah akan dipilih dgn 2 cara... 2 org melalui hit no. bertuah... manakala 3 org lagi melalui cabutan bertuah (akan dicabut oleh Laila, Nayli & Luqman)

6. No. bertuah yang Maria kehendaki ialah 7008 dan juga 10078 - sesiapa yg dapat nombor ini sila print screen - dan email kpd Maria sebagai bukti :)

 7. Tarikh tutup sehingga 31hb. Julai 2010 atau sehingga mencapai hit no.10078 - mana-mana yang terdahulu :)

haa, korang nak join??

pe kata klik kat cni..

Sunday, 18 July 2010

Saya nak menang watermark dan hadiah misteri dari eybizzonline

Contest kalini senang giler..dia juz suh taip

' SAYA NAK MENANG WATERMARK DAN HADIAH MISTERI DR EYBIZZONLINE'

dah..tu je syaratnya..korang x caya??
leh klik kat cni...
adalah jugak syarat2 tambahan


tarik tutup : 18 JULY 12 TGH HARI

Saturday, 17 July 2010

Heart ECO's 1st Anniversary & 2nd Giveaway



giveaway kalini...sangatlah comel hadiah dia!
serius..nak tengok? jom!!




haa...x ke comel giler??

korang nak menang hadiah2ni??

pe kata g kat link ni..


korang yang nak beli benda2 comelpun boleh pegi kat blogni..

sebab macam2 ada..keychain, notebook, cards, etc.

so, pe lagi.. jom join!

tarikh tutup: 31st JULY, 12.59 pm

Love n Craft Giveaway!


Ok, giveaway kalini pun serius senang..sebenarnya syarat dia suh share linkje..
so, korang yang nak join contestni..pe kata g kat link blog dia..
ni haaa...


so, nak menang button2 comeltu??
nak..jom join sebleum terlambat!!!

tarikh tutup : 18 JULY