Recent Posts

Thursday, 22 July 2010

ANIS SWEET CHOCS & CAKES GIVEAWAY



korang nak menang coklat @ biskut raya??

wahh..memandangkan yang puasa dah nak tiba..

teringinla pulak nak rasa coklat buatan Anis Sweet Chocs...

so, dia ada wat giveaway...

syarat2nya ialah:

How to participate? And apakah syarat2 penyertaan?
Mudah saja... as easy as A B C....

  • Terbuka pada semua (yang sudi untuk join & menetap di bumi Malaysia!!! ;) )
  • Post your comment dalam ruangan komen posting entry ini (AnisSweet Chocs&Cakes 1st GiveAway) untuk memaklumkan penyertaan anda and leave your name and email address. (Jika anda mempunyai blog anda boleh berikan blog link anda sekali!!)
  • Closing Date: Sunday 1 August 2010

OPTIONAL:
  • Be our follower

LAIN-LAIN:
  • Hanya SEORANG pemenang bertuah akan dipilih melalui kaedah cabutan undi.
  • Pemenang bertuah akan diumumkan dalam masa seminggu dari tarikh tutup iaitu selewat-lewatnya pada Ahad 8 August 2010.
  • Hadiah berupa hamper Hari Raya yang terdiri dari Chocolate and Hari Raya Cookies produk AnisSweet Chocs&Cakes
(**Note: Jika sambutan menggalakkan mungkin lebih dari seorang pemenang akan dipilih.)


dia suruh bagi komen ea??
ermm...coklat kat blog dia nampak sangat memikat...nak tengok??





pastu, harga dia memang berpatutan..
korang pe kata beli coklat handmade..
kita sokong industri coklat malaysia!!

2 saya giler contest:

Anis Sweet said...

Salam. TQ ye farah aina... sudi buat entry n join GA akak.

f_aRa_aINa989 said...

wasalam...sama2 kak..saje join giveaway..suka2..hehe

Post a Comment