Recent Posts

Friday, 30 July 2010

Anna's Birthday Giveaway


syarat2 giveaway:

1. Terbuka kepada semua rakyat MALAYSIA tak kira lelaki atau perempuan, follower my blog atau tidak. Yang belum follow tu, jgn risau takde syarat untuk wajib follow k. Kalau nak follow, many thanks to u :)

2. Wajib tempek sticky post yg comel ni kat entri U all beserta back link.*sila cakap comel jugak even tak comel* hahaha!

3. Silalah letak sticker ni jugak kat side bar ek. Bukan ape, senang Anna nak mengesan nnt. Radar tak cukup power.

4. Tag seorang kawan anda. Kalau nak tag lebih pun boleh. Should be no problem. Ye lah, takkan join sorang2 je kan? Nak la ajak kawan join jugak. Co0l~

5. Dah siap buat entri, bgtau Anna kat komen entri ni k. Inform kat shoutbox tak diterima sebab takut terlepas pandang. U all jugak yg rugi kan?

SO, saya tag MIRA. Jom join MIRA..=)

tarikh tutup: 10 August

Pengumuman: 11 August

nak join? klik cni:


2 saya giler contest:

annazanariah said...

thanks for joining.. :)
wish u best of luck!

f_aRa_aINa989 said...

thanx..=)

Post a Comment