Recent Posts

Wednesday, 21 July 2010

ejaMaria Giveaway


Giveaway kalini dari blog EJAMARIA..

nak tahu hadiah dia??

hadiah dia ialah bangle @ keychain yang akan dia buat sendiri..mungkin macam gambar kat atasni kot.

COMEL kan?? suka3...hehehe...

nak tau syarat2nya??


ape nak kena buat?

1. kena la ambil dan tepek banner dan buat entry pasal GiveAway ini... di blog masing-masing

2. peserta yang layak menyertai giveaway ini hanya di dalam Malaysia...

3. kena jadi follower :) klu tak nak tak pe la... kecik ati sikit je...
(eh nnt mesti pilih follower sebagai pemenang... hehehehe)

4. Sila tinggalkan link diruangan komen apabila menyertai contest ini... karang macam mana Maria nak refer balik kan?

5. 5 pemenang bertuah akan dipilih dgn 2 cara... 2 org melalui hit no. bertuah... manakala 3 org lagi melalui cabutan bertuah (akan dicabut oleh Laila, Nayli & Luqman)

6. No. bertuah yang Maria kehendaki ialah 7008 dan juga 10078 - sesiapa yg dapat nombor ini sila print screen - dan email kpd Maria sebagai bukti :)

 7. Tarikh tutup sehingga 31hb. Julai 2010 atau sehingga mencapai hit no.10078 - mana-mana yang terdahulu :)

haa, korang nak join??

pe kata klik kat cni..

0 saya giler contest:

Post a Comment