Recent Posts

Sunday, 4 April 2010

KOMEN & MENANG


ehem. entrini saya copy paste ikut tuan empunya punya syarat2..jadi...nak tau lebih lanjut..klik kat bawah....

Seperti mana yang haikal janji dalam entri haikal yang lepas, haikal akan adakan satu contest dalam masa terdekat ni dan ya, masanya telah tiba. Tepuk tangan semua orang. Hohoho. Ni adalah contest haikal yang pertama. So haikal harap sangat korang join contest yang haikal buat ni ok. Support la haikal skit ye. Lagi ramai yang join lagi best
Macam mana cara nak main contest ni? Senang je. Cuma perlu tinggalkan komen kat mana-mana entry sirhighcarl.com. Ya. Cuma tingalkan komen kat mana-mana entry dan korang mungkin pengomen bertuah sebab haikal sedang mencari pengomen yang ke 500, 800 dan 1000. Apa ganjaran menjadi pengomen yang ke 500, 800 dan 1000?
Pengomen ke 500 – RM30
Pengomen ke 800 – RM40
Pengomen ke 1000 – RM50
Buat masa terdekat ni haikal sedang mencari pengomen ke 500.
Bak kata orang misteri era, kalau anda tak komen anda tak menang. So tunggu apa lagi. Mari berkomen-komen. Oh ya, sebelum tu haikal nak bagitau terma dan syarat contest ni.
  • Contest dibuka kepada blogger sahaja. Dalam kata lain, sesiapa yang ada blog boleh join contest ni.
  • Untuk join contest ni, peserta hanya perlu copy entry ni dan tempek kat dalam blog masing-masing. Peserta juga dikehendaki menempek HTML ini kat sidebar blog masing-masing.
  • **HTML tak keluar? Degil betul HTML tu. Hohoho. Cuma klik sini dan copy URL straight dari entry haikal
  • Komen dari bukan peserta, admin ataupun anonymous juga adalah dikira. Sebagai contoh, sekiranya pengomen ke 500 adalah anonymous, haikal akan pergi kepada  pengomen yang ke 499. Kalau pengomen ke 499 pun anonymous haikal akan pergi ke pengomen yang ke 498 dan seterusnya. Macam tu jugak dengan komen yang ke 800 dan 1000.
  • Contest hanya akan ditutup apabila blog ini menerima komen yang ke 1000. So, takde tempoh masa yang tetap.
  • Pemenang akan diumumkan dari semasa ke semasa. So, keep in touch with me ok.
  • Sebarang pertanyaan boleh la ditanya kat haikal di sini.
So, apa lagi. Jom join ramai-ramai. Ingat ye, kalau anda tak komen, anda tak menang.

0 saya giler contest:

Post a Comment