Recent Posts

Wednesday, 28 April 2010

Road Trip with My Broadband


Road Trip with my broadband?

Erm, kalau nak diikutkan, actually orang x de broadbandpun. Tapi, my sis athirahtu ada. Dia pakai broadband maxis. Memang senangla ada maxis broadbandni. Yelah, broadband. Nak pakai internet, check email kat mana2 semua senangje. Nak ym dengan orang tersayangke, nak cek facebook ke, nak update blogpun boleh! Hehe. Tapi, serius pakai broadband sangatlah best sebab dapat download movie kat mana -  mana. Senang sangat.

So, agak rugilah sape yang xde broadband lagi. Sebab kalau kata korang balik kampung kalau internet xde camne nak connect dengan orang2 sumakan? So, pe kata korang try beli broadband sendiri. Jimat, x rugipun. Tapi, kali ni bukan nak suh korang beli maxis broadband, tapi pe kata korang beli broadband dari P1W1MAX. Haa, x kan x pernah dengar, ala yang potong, potong, potong, potong. Hehe. Ingat? Haa, tryla beli yang tu sebab dengar citer laju sampai korang sendiri yang nak potong x yah tunggu orang kabel datang. Hehe.

Haa, teruja x? So, skang jugak korang g pakai baju terus start enjin motor keta pastu vroom, g la mana2 kedai yang ada ual P1W1MAX ni. Ala, mesti ada punya, xkan la x de...

owh, lupa..jom tengok video project alpha..episode 8-10.






and macam biasa, sebelum tutup postni..ada pesanan dari penaja:

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

0 saya giler contest:

Post a Comment