Recent Posts

Thursday, 29 April 2010

Zhaneez Craft 1st Anniversary Giveaway


Entry tuk Zaneez Craft

Pantun khas ni ku tuju tuk Zaneez craft,
Blog dijumpa selepas semua shoutbox ku terjah,
Blogni dia jual hasil craft,
Masuk giveawayni tuk menang hadiah, =)

Bulan april bulan ulang tahun,
Untuk zhaneez craft yang semakin meletup,
Ku doakan ia kekal bertahun-tahun,
Biar kak anis haniza jadi business woman meletup, =)

Cadangan tuk Zhaneez Craft ea?

Setakatni blog akak kemas, senang nak baca. Button facebook dah ada senang boleh jual kat FB. Cuma ada cadangan nak bagi lagi senang orang nak beli barang akak kan, pe kata akak buat tab button kat blog. Akak g cari tutorial kat cni. Nescafe ais.


Sebab kalau kata ada button tab, lagi senang pelanggan nak cek barang2 yang dijual kat Zhaneez craf. Contohnya akak buat 5 tab. So, akan ada tab tuk dompet, hp chain, keychain, girl’s stuff(cekak, sepit), dengan tab pencil case. (ni contoh nama2 tab tu). So, bila dah ada tab, kalau pelanggan nak beli barang2 yang tersenaraitu, dia boleh juz klik kat ruangan tab tu, and pastu keluarlah semua senarai contoh barang2 under tabtu. Macam kalau kata tabtu ialah hp chain, so kalau pelanggan nak beli hp chain, bila dia klik dia akan jumpa semua jenis hp chain yang dia boleh pilih, dengan senarai harga sekali letak kat ctu. Kira senangkan pelangganla. 

akak buat lepas habis exam ea..hehe

Cadangan lagi ea? Ermm, kalau akak nak hargai orang yang selalu beli kat akak punya blog, akak boleh bagi point tuk dorang yang selalu beli. Kira setiap belian dapat kumpul mata. Mata dah banyak boleh tebus dengan barang2 Zhaneez Craft yang lain.

Lagi, akak boleh buat kad memberke? Sape2 yang jadi ahli boleh dapat diskaun 10%ke. cadanganla.

Errm, yang tuk ecard tu ea?
x reti guna photoshop, tapi orang edit guna software boleh?
saje nak bagi meriah ckit ulang tahun Zhaneez Craft. hehe


korang2 yang nak join leh g kat cni ea..


p/s: harap2 menang, lawalah kak anis wat crafttu.. 1st time jumpa craft kat blog yang agak kemas jahitannya..( bukan tuk bodek, tapi jujur..=)..)

0 saya giler contest:

Post a Comment