Recent Posts

Monday, 12 April 2010

Kenapa nak Hadiah Misteri Dari si Lucky Tuah??


si lucky tuah ingin memberi,
sebab tu lah saya join contestni..
nak tau apa hadiah dia bagi?,
sila2la klik linkni

sebab nak menang perlu diberi,
kenapa nak ea??
sila dengar coretan ini…

mula2 masa masuk blog lucky tuahni, waa..ada entry melekat..hehehe..
so, dia cakap kalau nak masuk mesti pompuan..kita pompuanlah..ada can, ada can..hehe..
and dia cakap menang product ELKEN..orang pi la cari product apo ko bondo namanyatu…and I found this..=)



waaa..nak menang(actually x specific secara detail hadiah apa yang dia nak bagi, jadi..jangan over ehh)..hehe…nak menang sebab teringin try product baru…lagi2 product ELKENni dia TOP MLM company in Asia pacific for health, wealth and social oppurtunitues..productni bukan leh jumpa kat Watson, guardianke..kalau jumpa boleh try beli..tapi, sebab produtni boleh jumpa kat tempat2 tertentuje…paling special, dia ada banyak produk2 keluaran under ELKENni..dari ke kesihatan ke barangan kecantikan..soo, kat mana lagi nak dapatkan hadiahni selain dari masuk contest si lucky tuahni..=)…sebabtula orang nak sangat menang contestni…

Follower lucky tuah sudah ku jadi,
buat entry nape nak menangpun sudahku coreti,
skang apa yang tinggal lagi??,
pengumuman pemenang x nama lagi…

tarikh tutup 15 APRIL 2010...

0 saya giler contest:

Post a Comment