Recent Posts

Thursday, 8 April 2010

HANDMADE GIVEAWAY

Giveaway kalini dari cik AMIRA FATHIAH..diani baguslah..pandai menjahit..respekla dgn dia..hehe...kira pandaila dia jahit2 camni pastu dia jual kat blog. Yang lagi rasa respek sbb diani muda lagi. Nak tgk hasil jahitan dia?? ni contoh...

haa, ni salah satulah..kalau korang nak tengok detail @ wat tempahan, klik CNI..
ok, soo.. dia ni wat giveaway and hadiah dia bukan yg kat atastu, tapi yangni...


1.roxy keychain  
2.coklat cadbury zip 
3.coklat toblerone 
4.ribbon 
5.satu keychain nama you all :D 
(limit to five alphabets ) 


haa, nak tau syarat2 dia??
so the condition sng jee , 


1. kalau you all ada blog , sila la follow mine . and then post entry psl this giveaway then email i ur blog link okay ? 
kalau yg dah jd follower i , i mmg syg you all la ♥. so u all tinggal email kat i je :D 
2.kalau you all ada email sahaja tak ada blog , blh join jugakkk :) you all tinggalkan dekat my shoutbox ye :D and then emailkan kat i psl ur penyertaan :)

hope you guys join la ye :D 


my email : daniera_tgc@yahoo.ca 

0 saya giler contest:

Post a Comment