Recent Posts

Monday, 26 April 2010

BEBELANKU GIVEAWAY


Kalini giveaway dari sibebelan yang suka membebel. Ok, guraujelah. Hehe. Perempuan, normal untuk dia membebel  ok. Hehe.
Korang suka main msj @ call bf. Nak menang topup? Haa, jom join ini giveaway. Hehe. Kita tengok dulu hadiah dia b4 bagi korang berkobar2 jap sebelum tau syarat2 dia. Hehe.
1. tOp up RM30 bagi tempat pertama
2. tOp up rm20 untuk tempat kedua
3. top Up RM10 untuk tempat ketiga


juga cenderahati yang merupakan 'hadiah misteri' untuk 3 orang yang bertuah.
Ok, cukup. X mo bagi teruja lama2. Jom tengok pe yang korang kena buat pulak.
terms and conditionnyer adalah:
  1. sila jadi follower ♥bebelanku♥
  2. letakkan sticker give away cik aida yg di atas tu di side banner blog kalian
  3. buat satu entri di mana kalian menyertai entry ini
  4. linkkan ♥ bebelanku ♥ pada entry tersebut
  5. dropkan link blog anda di ruang komen ♥bebelanku♥ ini
  6. click iklan nuff cik aida sekiranya ianya muncul (^-^)
haa...senangkan? pe lagi kawan2..jom join yukk..=)
tarikh tutup 30/4/2010

nak join klik bannertu ok..=)

0 saya giler contest:

Post a Comment