Recent Posts

Tuesday, 6 April 2010

Mama Damia's Giveaway

ok, giveaway kalini yang orang masuk bukan bagi baby k...hehe...
dia bagi barang2 seperti berikut:

ahaa, tula hadiah yang si MAMA DAMIA ni nak bagi...
haa?? dah teruja?? nak masuk?? korang klikje kat gambar baby comeytu, nanti dia direct terus kat blogtu ok... nak tau syarat2 penyertaan??? haaa... jom terjah!!


1. Jadi follower blog Mama ni

2. Buat satu entry pasal giveaway ni bertajuk Mama Damia's Giveaway

3. Tepek gambar Damia yang tomei tu kat entry dan kat side bar...jangan lupa link back kat entry ni tau!

4. Tinggalkan link entry auntie/uncle/kakak/abang kat bahagian comment entry ni. Kalau tinggal kat chatbox atau entry lain, Mama tak akan terima

Senang aje kan?? Tarikh tutup giveaway ni ialah pada

22 APRIL 2010
jam 3.00 ptG

haaa, nak join?? klik kat cni...

0 saya giler contest:

Post a Comment