Recent Posts

Monday, 19 April 2010

My Version Of Grooming Tips


Salam kawan2..hehe..kalini punya entry tuk project alpha kena citer pasal my grooming tips...ok..kalau ikut kamus dewan bahasa dan pustaka selepas di translate dengan kamus oxford edisi ke3..hehe..groomingtu maksud dia dandan...soo...dandan ea?? Hermm...
Orang kalau keluar ni ada biasa simple2je..kalau keluar setakat dekat2 ni xdela nak berdandan2ni...just pakai t-shirt, pakai tudung...oh lupa...seluar sekali ea..hehehe...dah2...soo...my version of grooming tips??
Ok, kalau keluar setakat nak g pasar malam, kedai runcit..tok seh nak berdandan lawa2..camnije dah cukup.....taddaaaaa.....
Haa...oklah..gambartu agak lawa tuk pegi pasar malam, tapi ok pe...kan, kan, kan???  Itu untuk orang yang pakai tudung.. yang x bertudung lain citer pulakkan?? Ok, kalau yang x pakai tudung..biasa kalau orang pakai tudung leh cover rambut ok..kalau kata rambut cincai boncai still xpe..leh cover gitu..hek3~~...
Korang yang tak pakai tudung pulak mesti nak berdandan tu takes time gakkan?? Kalau orang x pakai tudung, pertama...kena sikat rambut elok2..camni haa...

Pastu, kalau rambut x bape nak kemas, ada yang duk pakai minyak rambutla kan?? Korang yang suka pakai minyak rambut...pe kata tukar kepada hair spray..ahaaa...hair spray...x pernah dengar?? Ala, yang spray2 tu nanti rambut jadi kemastu...x yah nak duk pakai minyak2ni.... nak tau camne rupa hair spraytu?? Haa...ni antara hair spray yang agak fames amous..hehe...tengok2...
Soo, bila rambut dah sikat...hair spray dah pakai....bolehla keluar dengan hati senang camni...soo, ini cara paling senang and cara paling cepat tuk siap keluar..so, korang2..pe kata g kedai test hair spray jenama adidastu...yang pakai tudungpun bolehjaaaa...hehe...walaupun gambartu bukan hairspray..tapi..hehe...tu yang tuk body punyakan..tapi..kalau kes guna deodarant...wajib guna deodorant pas mandi...WAJIB ok...kalau rambut lawa2 tapi x pakai deodarant pun x guna gak!!..soo..sila beli deorant itu ok..hehe..
owh lupa...tengok video project alphani...hehe..



Sebelum tutup postni..cam biasa...ada pesanan dari penaja...jeng3...

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

3 saya giler contest:

Sara said...

nice! keep it up :)

f_aRa_aINa989 said...

thanx...=)

l y n n a s h a a r i said...

salam..im new here ;)
leh tau tak mcm mana nak get codding video project alpha episod 1-3 nie..

Post a Comment