Recent Posts

Monday, 12 April 2010

NO STRINGS ATTACHED

NO STRINGS ATTACHED?? masa mula-mula orang ingat tajuk album kumpulan N'SYNC..ala, yang boy bandtu..dulu minat giler dengan boy bandni..sebab lagu2 dia sedap2..but sebenarnya bukan bendani yang kita kena cakap..kita kena cakap pasal NO STRINGS ATTACHED..hehehe....tapi, samaje tajuk dia..jap2..x caya tengok bendani....album N'SYNC dulu2..nahh...

haa, samakan, samakan?? orang cakap x nak caya...wah,tengok bendani teringat suka giler N'SYNC dulu-dulu..haih..rindulah nak dengar lagu-lagu dia.. sebab kalini benda yang kita kena promote ialah pasal project alphakan?? soo, kalau pasal project alpha, benda yang pasal no string attach mestilah bendani...

haaa, P1W1MAX laa...apa lagikan?? iklan dia yang terkenal yang suma budak mestti tau punyalah..iklan yang potong, potong, potong, potong..hehehe..ingat?? haa...korang yang sebelumni x pernah try P1W1MAXni..pe kata korang try bendani..x silapla..P1W1MAXni orang cakap laju beb..haa..korang..x nak tryke?? g la try.. korang pegila potong line korang yang lembab bagaikan siput itu dan start try bendani..namopak bergayaje dari luar..orang tengok mesti cakap korang anak orang kaya..hehe...poyojekk...korang, pegila kedai sekarang jugak, pegi mintak dia punya orang datang potong. potong dan potong.. pastu suh dia pasang P1W1MAXni.. pastu, pe lagi..start berbloggingla..

agak2 dah cukup dua ratus patah perkataanke belum ek?? dah kot..dah dah..hehehe...

macam biasa, sebelum ditutp postni..ada pesanan dari penaja..jeng3...

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.
 

0 saya giler contest:

Post a Comment