Recent Posts

Thursday, 25 March 2010

Dini's GiveAway!!!!~~~

Picture Captions
mesti korang cakap..rajinnya dak ni masuk contestkan??
dah nama addicted gitu??
mestilah nak masuk contest aja jawabnya....hehe
ok..kalini...orang join giveway dari Ardini Humaira...
nama blog dia ialah http://ardinihumaira.blogspot.com/
korang leh klik2 ye linktu...hehe
ok...si ardini humairani...dia wat giveaway....
and dia nak bagi apa benda ekk...jap2 tengok balik blog dia...hehe
kiut gambar lagi 1ni...yangnila kot...hehe
weyh korang, ingat mask2 camni senangke nak dapat haa???
korang g cari 1 watson dgn 1 guardian x tentu lagi jumpa k...
jangan dia cakap boleh jumpa kat petaling street sudah...malu i nnt...hehe
gurau2 yek...

soo..korang, nak join x?? dah cakap masktu bukan senang nak dapat kalau korang x nak join gak x taulah....
i x rugi k..yang rugi korang..(bajetje minahni)
kalau nak join, g klik kat gambar yang heart2 tu ehh....
ehem...syarat2 dia semua ada kat ctu...
korang g lah klik sana...wokeh!!!
lupa pulak, korang kena ingat yang tarikh akhir ialah 31 mac 2010..
soo..kalau x lepas lagi..pe kata korang join....=)

2 saya giler contest:

ardinihumaira said...

salam, dear,,,

thanks for joining ^_^ dni datang skodeng ni. hehe

good luck tau

f_aRa_aINa989 said...

wasalam...
hehe..thanx sbb dtg skodeng...
thanx..^^

Post a Comment