Recent Posts

Wednesday, 3 November 2010

TQ WARDAH WARDROBE!!!

Salam.

Mula-mula saya nak mintak maaf kepada Suhida sebab buat post ni lambat sangat. Sori suhida, buzy sangat. Hari ni baru dapat buat. Xpelah, orang cakap better late than never kan?

Hari tu Wardah Wardrobe ada buat contest. Dan alhamdulillah saya menang contest tu. Nak tau apa saya dapat?

Jeng3

saya sangat teruja!!

Lepas tu bukak dengan rakusnya
Bila dah bukak nampak..

Jeng3...

Baju cantik + frame cantik gilerrr...hehe

Nak tengok close up corak baju tu x?

kawan2 saya semua cakap baju ni lawa..tapi baju ni memang lawa pun..=)

yang bestnya kain dia x panas..=)
lepas tu kalau pakai kita nampak sopan je..=)

nak tengok first time saya pakai?

haa...lawa x??
hehehe...

Sesiapa yang terasa nak beli baju muslimah yang Wardah Wardrobe jual,
boleh pergi blog dia kat cni:


Kalau nak add as friend kat FB, boleh pergi sini:


ni contoh baju2 yang dijual. Lawakan?

Baju yang wardah wardrobe ni jual harga dia semua berpatutan.
So, korang yang inginkan baju muslimah apa lagi?

Jom terjah website ni:


Kepada suhida, sorry ea lambat buat post ni. Papepun thanx sangat2..=)

nota kaki: teringin nak beli 1, tapi duit PTPTN sudah ilek

0 saya giler contest:

Post a Comment