Recent Posts

Thursday, 20 May 2010

BEST VACATION PHOTO CONTEST




Oklah, ni entri last minute punya orang buat sebab nak masuk contest punya pasal. Hehe. Oklah, sebelum buat pape, pe kata tengok dulu dia punya syarat2 penyertaan, and of course juz a reminder for me also. Hehe.
What?
BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu

When?
Berkuatkuasa serta merta hinggalah 20 May 2010

Who?
Sesiapa yang ada blog secara otomatik boleh sertai
How?

  • Tampal banner di atas di sidebar blog korang dan link ke entri ini.
  • Jadi follower ikhlas mekchu.. tak digalakkan follow kalo tak rela
  • Buat lah entry khas mengenai contest ni dgn tajuk BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu dan link ke entri ini
  • Tepekkan gmbr terindah korang semasa bercuti.. tak kisah lah bercuti kat mana sekali pun dan nyatakan secara ringkas kenapa gmbr tersebut dipilih.. Pemenang akan dinilai melalui kegembiraan/keceriaan/keriangan/keindahan/kecantikan/keseronokan percutian melalui gmbr tersebut.
  • Sila nyatakan nama glamer korang, tarikh dan tempat percutian. Gmbr thn 90-an pun diterima..
  • Dah siap semua, tinggalkan komen di entri ini beserta email address
  • Boleh hantar seberapa banyak entri yang boleh tapi hanya satu gmbr terbaik akan dipilih

Ok, so tiba2 teringat time bercuti dengan kawan2 kat PULAU TIOMAN masa cuti akhir Sem 2 aritu. Actually nak kata bercutipun x jugak sebab kena buat kerja masyarakat ckit kat sana. Tapi, pam2la kitorang bukan setakat buat kerja masyarakat kat sana, tapi ehehe, curi2 bercutila jugak. So, ni adalah gambar2 kitorang time kat sana.
Nampak plastik sampahtu? Tu sebab kitorang kena kutip2 sampah kat tepi2 pantai. Agak sedih jugaklah sebab orang buang sampah kat tepi2 pantai.

Haa, sila abaikan betis2 yang terpapar di atas ea. Hehehehe. Ni gambar pas dah habis kutip sampah. So, keja dah settle, kitorang pe lagi, main lautla. Hehe.

Pas je buat keja2 pembersihan, kitorang kena pegi TAMAN LAUT. Kat cni, kitorang kena dengar ceramah, pas dah dengar ceramah yang agak membuatkan orang ketidurantu, kitorang pegi tengok replika2 haiwan laut yang ada kat sana.


b4 balik esoknya, kitorang sempat tangkap beberapa gambar giler2 ckit..hehehe


gambar gila siri 1


gambar gila siri 2



gambar siri akhir...org wat special ckit...hehe

nama glamer: faina
Kitorang g pulau tioman masa cuti akhir sem 2 lepas (10-12 mei 2009)



4 saya giler contest:

mama zharfan said...

salam ziarah sambil blogwalking...good luck!
me pun giler contest :)

f_aRa_aINa989 said...

hehe...tau..slalu nmpk gak mama zharfan kat contest...good luck jugak!

churalliya said...

penyertaan telah diterima :) thanks join contest.. rajin2 jenguk entry terkini ye..
-checked by mekchu-

f_aRa_aINa989 said...

wokeh....=)

Post a Comment