Recent Posts

Thursday, 20 May 2010

IZMIERAH GIVEAWAY: KATEGORI 2


Giveaway kalini yang orang nak join ialah dari blog iEzMieRaH. Dia wat giveaway kalini ada 2 kategori. Orang masuk kategori ke2. Nak tau apa kategori 1 tu apa? G skodeng kat blog dia sendiri k!

Si empunya blogni dia wat giveaway sempena menyambut kelahiran anakandanya Nur Fatin Adlina yang PERTAMA pada 11/05/2010...

Dia x cakap pulak apa hadiah dia. Papepun ada 3 orang bertuah akan dipilih. Syarat dia? Kacang mak bonda. Ni je:

Caranye, letak banner kat sidebar korang dan buat lah entry untuk promote giveaway aku ni.. ;p

Tarikh akhir giveaway: 22/5/2010 9:22 malam

Dah siap semua, sila lah tinggalkan komen berserta detail bawah ni dalam kotak komen entry giveaway ni:-
1- Nick name korang
2- Email address korang
3- Kategori yang korang pilih (1, 2 atau 1&2) please mention ya.. senang aku nak tengok
4- Link blog korang untuk entry promote giveaway aku ni..
Sekian..

0 saya giler contest:

Post a Comment