Recent Posts

Thursday, 27 May 2010

Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw




Tajuk : Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw
Tarikh : Bermula dari 7-30 May 2010

Giveaway kalini dari Ryansluver, dia wat giveaway @ lucky draw sempena Hari Ibu haritu. Korang nak tau dia bagi hadiah apa? Jom skodeng jom!
cats.jpg



1)Photo Album exclusive 200pcs 4"x6"
2) Lamaze Toy - Freddie the Firefly
3)Evening Bag
4)Bag/knapsack Mickey Mouse for toddler + Voucher Aivee Emart RM8
5)Simple Dimple Clothbook + voucher Aivee Emart RM5

Nak tau apa syarat2 dia?
Syarat-syaratnya sonang aje;
1) Harus jadi Follower Ilhanryan & Aivee-Emart dan add dalam Bloglist



2) Buat satu Entry yg simple (letak banner, tajuk, tarikh & link) berkenaan Giveaway/Lucky Draw Ryan ni.


Optional ~ Dan pada sesapa yg agak2 nak rajin tu ade lagi 1 lagi hadiah menanti anda (maknanya peserta yg dapat hadiah lucky draw juga berpeluang untuk menang). cuma lakukan ini; - tambahkan entry spt diatas 2) berkenaan blogshopAivee-Emart beserta 1 or 2 keping gambar product yang menarik perhatian anda.
3) Letak Banner Giveaway/Lucky Draw Ryan pada Sidebar blog.





4) Tinggalkan jejak/comment beserta butiran ini;





  • a) link Giveaway/Lucky Draw Ryan blog anda

  • b) id/nama glamer follower anda

  • c) email anda

Disebabkan orang rajinkan, orangpun nak wat la yang optionaltu. Hehe . Salah satu penaja dalam blogni ialah Aivee-Emart . Aivee-Emartni dia jual barang2 baby yang comel sangat..cuba tengokni...



Comelkan?? Pastu hargapun berpatutan!! pe kata korang klik kat cni:



1 saya giler contest:

ryan'sluver said...

salam faraaina,
tqvm join LD Ryan + optional. gud luck!

Post a Comment