Recent Posts

Thursday, 27 May 2010

Eynda Nak Bagi Hadiah!!


Ok, giveaway kalini orang joi dari blog Eynda’s Diary...
And giveaway kalini yang dia buat buakn bagi DIARY..tapi...MUSICAL BOX yang comel sangat..haa, tengokni...comelkan?


Cara-cara utk join  :

1) Terbuka kepada semua yg ada blog.

2) Terpulang sama ada nak follow atau tidak blog Eynda' s Diary...kalau follow lagi bagus nanti senang nak tahu latest update pasal giveaway ni ;-)

3) Buat satu entry khas utk giveaway ni....tajuk entry wajib begini Eynda Nak Bagi Hadiah!! Tajuk lain takmau ye :-D

4) Letak Banner kat atas tu di sidebar blog anda ye....kalau takde tak aci....

5) Sila tulis secara ringkas pendapat anda tentang Eynda's Diary ... yg positif...yg negatif....eynda tak kisah...(sekadar utk pengetahuan tuan belog ;-)

6) Tarikh tutupnyer ialah 31/5/2010.....pemenang akan dicari dengan bantuan Mr.Random ye dan disaksikan oleh youtube :-D

7) Dah buat entry sila tinggalkan komen berserta link entry kat entry giveaway ni ok....

So, ikut syarat ke 5...dia cakap suh tulis secara ringkas pendapat tentang Eynda’s Diarykan?
Walaupun secara jujurnya orang 1st time masuk blogni..tapi, blog Eynda kemas, senang nak baca..and suka baca pasal kisah Eynda..baru nak start baca nih..hehe..papepun, suka sangat hadiah giveawayni..cumil!!...
Korang yang nak joinni..leh klik kat cni...

3 saya giler contest:

eynda said...

Salam...thanks sebab sudi join..semoga berjaya ;-)

churalliya said...

alamak.. sudah tutup daa..

top 10 BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu dah keluar.. check it out!!

hiro said...

gua xpernah menang...sob3..nak tisu.haha

Post a Comment