Recent Posts

Thursday, 27 May 2010

MY WISH GIVEAWAY-503020



Ok, giveaway kalini bestla kalau andai kata terpilih. Sebab giveawayni dia cam tunaikan hadiah yang korang nak. So, teruja x?? Hehe.. nak tau lebih? Jom tengok syarat2 dia dulu k?

 syarat2 WAJIB standard yang korang kna buat ialah::
:: Jadik Followers aku lor...http://narizan.blogspot.com
:: Wajib tepek Badge MY WISH GIVEAWAY::503020 dan badge sponsor iaitu SINAR PRINTING di side bar blog korang
:: Wajib masuk kan blog nie dlm bloglist korang...
:: dah wat entry...letakkan kan link entry korang dan tinggalkan komen di entry ini...nnti senang aku nak terjah...

DAN....yang paling BESTTTTTT....
:: wat 1 entry mengenai contest nie...dan senaraikan 1 sahaja keinginan korang nak aku kasik hadiah apa dengan hadiah bernilai RM50..RM30..dan RM20....so mudahkan???korang nak hadiah apa...Insyaallah akan cuba aku tunaikan dengan kemampuan aku...heheheh...so hadiah yg korang senaraikan tu mestilah yg ada/boleh dpt di Malaysia nie...jgn le mintak yg merapu2 eks..hahahaha....so lagiks baguih hadiah tu korang tepek kan sekali gambo nya...so senang aku nak imagine rupa hadiah yang korang tingin tu...



so, dia cakap kena gtau apa wishlist kitakan tuk hadiah berniali rm50, rm30, rm20
so, kalau RM50....orang teringin sangat nak bendani...

haah, kasut wedges...sekarangni kalau tengok tengah trendkan orang pakai kasut camni..orang pulak memang teringin sangat nak kasutni(sebab teringin nak nampak tinggi)..Cuma disebabkan faktor duit PTPTN yang ala2 cukup makan dengan x nak susahkan parents...so, agak terbantutlah nak beli bendani...kasutni pulak, memang standard harga dia RM49.90...so, kalau dapatla wishlistni..memang teringin nak kasut wedges warna putih saiz 5, tapi x nak yang terlampau tinggi punya, nak ala kadar punya tinggi cukup...hehehe....

ok, wishlist tuk RM30 pulak...

haaa, orang teringin nak pakai beg baru tuk ke kuliah. Sebab beg lama dah teruk...sampaikan kena pakai beg yang dapat free kat kempen 1 MALAYSIA 1 HALALtu..hehe..so, kalau kata dapat wishlistni..teringin nak beg papelah pun yang sesuai nak bawak g kuliah...

ok, wishlist tuk rm20 pulak...

hermm...sebab dia rm20 kan? X taula nak apa. Tapi, tiba2 teringat si dia. Kalau kata dapat wishlist RM20.hermm, nak topup celcom boleh??
Sebab kekasih hatiku study kat yaman. Disebabkantu, x dapat nak call slalu. So, kalau dapat topup dia, bolehla call dia yang 1 minit = rm1.28. erkk..hehe..

haaa, korang ada wishlist jugak? Pe lagi..klik kat cni tuk join k!!
Giveaway tamat 30/5/2010

0 saya giler contest:

Post a Comment