Recent Posts

Monday, 17 May 2010

IMANINA CUTE GIVEAWAY

Ok, giveaway kalini dari imanina. Imanina ni nama anak dia x silap. Hehe. Tapi, ibu dia yang wat giveaway k? Pe kata korang tengok dulu syarat2 dia. Haa, saje x nak bagi tau korang p hadiah si tuan blog ni bagi.

Senang jer syarat2 nyer...
1. Korang kena menjadi follower blog ni emma86(emacupcakes.blogspot.com)

2. Tag 5 orang kawan-kawan anda supaya follow my blog

3.Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai Blog listanda untuk mengetahui perkembangan blog saye...(mana tau pas ni nak wat give away lagi ker)...

4.Yang paling penting letakkan Pic korang sefamily..(Blogger family)..bagi yang belum kawen tu, family korang adalah ibu bapa n sibling korang.

5. Anda letak link en3 yang telah anda buat pada post comment en3 ni...

Give away kali ni aku nak bagi hadiah Perfume tuk korang.. Kan me supplier rejected perfume..

Tapi jenama perfume adalah dirahsiakan sehingga pemenang di ketahui...

Perfume adalah perfume original tapi defected. Rujuk sini untuk info lebih lanjut



Haa, teruja x dengar hadiah dia? Dia bagi perfumetu. So, sape2 yang x pernah pakai perfume mahal walaupun rejected punya, jom join!

Untuk join Give away ini, anda mesti ada BLOG ok, kalau takde blog kenala buat blog cepat2 kay..
Pemenang Give Away ini akan disaring melalui cara:

"CABUTAN UNDIAN OLEH IMANINA"



Tarikh akhir penyertaan adalah pada :



20 Mei 2010



Mari join reramai...


kalau ramai yang join, hadiah sampingan akan di sediakan juga..

Tertakluk pada T&C

Syarat pertama dah lulus!
Syarat ke2 kena tag 5 kawan tuk follow blog ea?
Orang tag:
a)    Mira
b)    Ain
c)    Capt88
d)    Otai
e)    Mat deris

Syarat ke3- dah letak dalam blog list!

Syarat ke4- disebabkan kitorang xde gambar 1 family sebab mama bukan jenis orang yang suka tangkap gambar, so orang letak gambar kitorang 6 adik-beradik. Bukan senang nak dapat tangkap 6-6 semua ada sebab time cuti, diani x cuit. Ada yang g campingla, apala. So, harap2 diterima. =)
Syarat ke5 – letak link entri? Owh, sudah tentu dah..=) 

0 saya giler contest:

Post a Comment